Реклама / Ads
75| 5009 |24.05.2015 НОВИНИ

В. Симеонов: Ще преразгледаме отношението си към управляващите заради битовата престъпност

.
Валери Симеонов
Ще преразгледаме отношението си към управляващата коалиция в най-скоро време заради битовата престъпност, това ви го гарантирам. Това каза за Фокус председателят на ПГ на „Патриотичния фронт” Валери Симеонов във връзка с етническото напрежение в гърменското село Марчево.
 

„Мерките трябва да бъдат такива, каквито успяхме да наложим в Програмата за стабилно управление, под която сме се подписали. Програмата, която трябваше да изпълнява правителството и която седем месеца правителството не изпълнява. На първо място това е увеличаване на полицейското присъствие в такива критични райони – този на Гърмен със съответните цигански гета също е в групата на критични райони. Там трябва да има полицейско присъствие. На основните възлови пътно-транспортни връзки трябва да има видеонаблюдение”, заяви Симеонов. Той уточни, че това е записано в програмата на правителството и никъде не е направено. „Трябва да има възможности за активиране на доброволните отряди в съответните форми на самозащита на населението. В нашата програма сме поставили увеличаването на правото за самоотбрана. Сами знаете, че има немалко оръжия, които са законно притежавани от българските граждани, с които те могат много бързо да сложат на мястото им наглите престъпници”, допълни Симеонов. По думите му, трябва да бъде така, както е и в повечето щати на Америка.

 

 „Дотук изредих редица мерки, които са заложени в програмата ни, а част от тях са заложени и в програмата на правителството, но не се изпълняват. Нашата коалиция ще спре подкрепата на правителството и ще го пусне със страшна сила надолу бобслея към лайняното блато на ДПС”, подчерта Валери Симеонов. "Хората имат пълното основание да искат изселването на незаконно живеещите цигани. В този случай обаче трябва да се приложи разум и да не бъде масово, защото между циганите има и немалко такива, които признават законите, работят, отглеждат си децата, образоват ги, обличат ги. Самите те са съвестни граждани и плащат данъци. Те трябва да бъдат отделени от тези, които развращават и покваряват тяхното поколение. Говоря за една група цигани, на които държавата трябва да подаде ръка и общините също”, обясни Симеонов. По думите му, те трябва да бъдат отделени на принципа на законност на постройки.

 

 „Към другата група цигани законът трябва да бъде приложен с цялата му желязна сила. Законът трябва да бъде приложен с цялата си жестокост и безкомпромисност. Към тип изроди трябва да се постъпва жестоко, те трябва да бъдат задържани, осъждани по бързата процедура и да бъдат вкарвани в трудови лагери, за да се научат, че това общество не им е длъжно, а те са му длъжни”, подчерта Симеонов. Той уточни, че това се отнася не само за ромите, но и за всички, които нарушават закона и ползват привилегии в резултат на своя етнос и различие от масата на българския народ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4543 |22.05.2015 Симеонов: Властта да насажда страх и респект . 17| 6156 |17.05.2015 Адв. Симеонов: Не съветвам Цв. Василев да си идва . 18| 7163 |15.05.2015 Адвокат Симеонов: Пеевски е посещавал КТБ почти всеки ден . 13| 4509 |07.05.2015 Симеонов: В енергетиката положението е по-зле от КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads