Реклама / Ads
0| 3859 |25.05.2015 НОВИНИ

Без влакове между Захарна фабрика и Горна баня до 8 юли

.
От днес до 8 юли ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня, съобщиха от пресцентъра на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД.
 

Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в посочения участък. През периода на извършваните ремонти два международни влака, девет бързи влака и два пътнически влака ще пътуват по обиколен маршрут през гарите Разменна и Волуяк, а два бързи и тридесет пътнически влака няма да се движат в участъка между Централна гара София и гара Горна баня.

 

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг БДЖ” ЕАД, които пътуват с тези влакове, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка Централна гара София – гара Захарна фабрика – гара Горна баня. До приключване на ремонтните дейности няма да се движат четири пътнически влака между Перник и София и два пътнически влака между гарите София и Радомир. Други два пътнически влака, които пътуват между гарите София и Дупница, ще се движат само между гарите Перник разпределителна и Дупница. През периода на извършваните ремонти ще бъдат пуснати четири допълнителни влака в участъка между гарите Перник и Горна баня, един допълнителен влак от София за Радомир през гара Волуяк, както и един допълнителен влак от София за Перник през гара Волуяк. По удължен маршрут ще пътуват два пътнически влака между София и Перник, които ще се движат между София и Радомир. Поради ремонтните дейности в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня ще бъдат въведени промени в разписанията и на някои други влакове, които се движат по направлението София – Перник – София.

 

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg). За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4807 |21.05.2015 Спират влака Захарна фабрика-Горна баня заради ремонт . 3| 4794 |20.05.2015 Метрото заседна между Сердика и Централна гара . 0| 4220 |20.05.2015 Подписахме Международната енергийна харта . 0| 5042 |15.05.2015 Митов: Вакумът между опозиция и правителство доведе екстремистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads