Реклама / Ads
43| 7732 |01.06.2015 НОВИНИ

„Лъмбърът” Бареков: Жените до мен са Танчев и Петров, не Календерска

.
Николай Бареков
Жените до Бареков могат да бъдат наречени Светлин Танчев и Росен Петров. Мария Календерска е жената на Бареков, не до Бареков.
 
Това заяви със строг тон евродепутатът Николай Бареков в „Още от деня” по БНТ. На въпрос на Димитър Цонев дали вече Календерска има предложение за сватба, Бареков заяви, че сега не е времето да се сменя фамилията на столичния кандидат-кмет, защото щели да я объркат избирателите.

След като в неделя обявихме нашия кандидат за кмет на София Мария Календерска, скoчиха всички да обясняват как Календерска не ставала, заяви Бареков. По думите му обаче трябвало всички да се противопоставим на това, което Кристалина Георгиева вече е обещала - а именно идването на още имигранти.

Евродепутатът заяви, че в Брюксел центърът вече е унищожен с африкански фризьорски салон. Тук Бареков сметна за важно да вметне и за новата си прическа и стил – лъмбър.

Моля се Календерска да спечели изборите, продължи Бареков. Не съм казал тежката си дума дали ще се кандидатирам за кмет на Пловдив, посочи още той. Пловдив и София не трябва да са конкуренция, те трябва да вървят ръка за ръка, дал Бареков съвет на Мария Календерска.

Бареков не подмина да оплюе и водещия Виктор Николаев от Нова телевизия по повод интервюто му от тази сутрин с Календерска. Направи го обаче фино - без да спомене името му. "Позволи си да я пита защо си е лепнала това петно Бареков. Този, който седна в стола ми, учеше се от мен и дишаше въздуха ми в студиото", възмути се Бареков.

На въпрос как гледа от дистанцията на времето на аферата "Костинброд" Бареков заяви: "Ще ви кажа, че колелото лека полека се обръща. И когато се обърне, ще се окаже, че Бареков е бил прав и те ще запеят друга песен. За мен няма никаква драма да кажа, че ББЦ и ГЕРБ са единствените партии, които не излъгаха избирателите си. Нашата парламентарна група се продаде на ГЕРБ, а ГЕРБ си откриват магистралите. Хората затова и са гласували за тях. Реформаторите и патриотите обаче излъгаха своите".

В края Бареков обясни кои са жените до него - Росен Петров и Светлин Танчев. "Те бяха до мен в партията, а не Календерска. Тя е жената на Бареков, не до Бареков", заключи мъдро евродепутатът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 6675 |23.05.2015 Бареков: Мъжете дават мило и драго, за да се снимат с мен . 11| 4585 |19.04.2015 Жените в управлението намаляват . 1| 4757 |15.04.2015 На жените им трябва образование, на мъжете - можене . 12| 4598 |31.03.2015 Бареков: Премиерът призна, че се страхува от мен, удовлетворен съм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads