Реклама / Ads
0| 9986 |19.06.2015 ЪNDERGROUND

Милиционерът Боби Г. стана дописник на мафиотски медии

.
Наскоро уволненият служител от МВР, добил известност след колегите си като Боби Г.за пробва да унижи вътрешното ведомство чрез семейните медии на Делян Пеевски. В изданията, известни предимно с поръчковите си писания, от близо месец се атакуват доказани професионалисти, пратили десетки бандити зад решетките.
 

Всеизвестен факт е, че Боби  Г. прави каквото си иска в изданията на Пеевски  не заради успехите си като полицай, а заради близостта си с модела КОЙ. Именно той разследваше „убийците“ на Пеевски  и доказа, че с действията си може да направи за смях не само МВР , но и прокуратурата. Отстраняването на Г.за от ведомството  преди около месец разяри не само него, но и покровителя му, който се лиши от възможността да контролира чрез него събитията в МВР, както и да се снабдява с  важна оперативна информация.

 

С писанията си обаче Боби  Г.за разкри  по най-елементарния начин картите си и съвсем  ясно показа, че именно той стои зад гнусните писания. Това вече го знае дори министър Бъчварова. От публикациите, които умишлено се пускат с програмата на телевизиите, за да се чете повече, става ясно, че уволнението на Боби  Г.за е ранило КОЙ право в сърцето. Иначе нямаше да отдели толкова място за ченгетата, които застанаха с имената си и разобличиха какви ги върши Г.за във ведомството.

 

Първият, който попадна на мушката на пеевските  медии е бившият шеф на отдел „Контратерор “ от ГДБОП  Валентин Цоновски. Колегите му се шегуват, че е „късметлия“, защото трета седмица не слиза от страниците на вестник, в който за мокрите поръчки няма почивен ден. Плюенето в пообни медии е мерило за добре свършена работа и професионализъм. Лошо е, ако почнат да те хвалят...

 

Медиите на Пеевски  са прави в едно и то е, че Валентин Цоновски  наистина е скандално ченге. Първо заради това, че е единственият, вкарал толкова престъпници в затвора. Скандален е за всички от групите за отвличания “Наглите“ и „Наглеците “, а вече и  за „Килърите “, които не можаха да отърват пандиза. Скандален е за убиеца на Мирослава и за Дачи и за куп техни последователи.  И не на последно място е скандален за Алексей Петров-Трактора, който е подсъдим по мегаделото  „Октопод“.

 

В редиците  на оплютите от Боби  Г..за съвсем логично се нареди  и шефът на „Инспектората“ на МВР  Иван Гешев. И как не, след като именно той извърши проверката срещу Г.за и установи, че крие секретни документи в служебния си сейф. Както се казва, зъслужил си е клеветите.

В писанията надлежно се пише и за редовия служител Йордан Монов, който пък е бил подчинен на Боби  Г.за. Той  се престрашил и подал сигнал до бившия министър на вътрешното ведомство Йордан Бакалов във връзка с безобразията, които върши Г.за. Човекът не се уплашил и сложил името си под всяка своя дума. Сега за смелостта  му го наказват  по пеевски.  

 

Списъкът за отстрелване обаче не свършва дотук. Като "лош" е посочен и настоящият зам .-шеф на СДВР  Живко Коцев. Е той пък откъде на къде се пръкна в медиите на депутата от ДПС, се питат някои от колегите му. Други обаче са наясно, че от известно време Коцев се спряга за директор на СДВР и това автоматично го превръща в мишена за кръга Кой. Защото ако това се случи изхвърчава един от любимците на Пеевски - Младен Маринов. Маринов е другарувал с бившия главсек  на МВР  Светлозар Лазаров и то във времето, когато двамата са работили за известен престъпен бос. Елементарна схема: отстрелва  се Коцев, за да се запази Маринов.

 

Не е подминат и новият шеф на военното разузнаване  и бивш вътрешен миистър Йордан Бакалов. Той се превърна във враг на модела Кой заради четири неща, които свърши докато управялва ведомството.  Едно от тях е проверката срещу Боби  Г..за. Другите неща са свързани с установяване на незаконното подслушване на Касим  Дал, възобновяване на разследването за случая „Лясковец “, при която бяха увелнени  двама души и особено за осветяването на грандиозния скандал с прословутата разработка „Червеи“.  Ченгетата, пък и тези, които поне малко са в час с делата в МВР , наистина добре събират две и две, за да разберат, че Пеевски не просто се страхува от тези хора, той умира от страх, че може да изгуби влиянието си в МВР и службите, с което толкова е свикнал. Истерията в медиите му и публичното обругаване на десетки хора от системата е знак за безсилие.

 

Красимир Танев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 7704 |22.05.2015 Костов: Сграда на КТБ стана собственост на защитен свидетел . 25| 13696 |04.07.2014 Както написахме, така и стана! Назначиха тихомълком нови шефове в МВР . 10| 20498 |26.03.2014 Боби Манджуков портил бизнесмени на службите . 1| 10472 |15.11.2013 Подсъдимият шеф на шуменския арест станал спец по крави

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads