Реклама / Ads
0| 6753 |29.06.2015 НОВИНИ

Георги Гергов: За Орешарски си скъсахме з...ка, а сега къде е?!

.
Георги Гергов
Нашите пленуми винаги са Видов ден. Не всики казват истината, но си го казват. Има и такива, които дълго време пребивават в БСП, играят си своите игри, но си ги чистим. Проблемът е в това, че много се мълчеше, даже и долу в партийните структиури. Това, че сега говорим и сме превъзбудени е добре.
 

Най-правилно е да си организираме изборите, каквито и да са те. Вчера това беше основното. Приехме декларация, която е важна и касае разполагането на американско оръжие  е нас. Категорично сме против. При нас няма заплаха от Русия. Това каза бизнесменът Георги Гергов от БСП по БНТ.

 

Има нещо, което е дълбоко деморализирало системата и трябва да се вземат мерки. БСП първи бие камбаната. Ние продължаваме да вървим надолу. Но не БСП, а обществото, хората. Нашите родители нямат 1500 евро пенсия като Гърция. Те умират от глад. Това е големият проблем. Това не се вижда от управляващите. И това ви го казва един успял и богат човек. И в Пловдив  умират от глад. Държавата е длъжна да се грижи, но не е стигнала до тях, каза той.

 

Георги гергов обясни, че се очаква сблъсък на БСП и ГЕРБ на изборите. ГЕРБ стои здраво на краката  си, направиха се доста неща, изтеглиха  голям кредити и дълго ще се плаща. Славчо Атанавов е силна фигура.  Дани Каназирева също е силна фигура. Областният лидер на ГЕРБ в Пловдив си хвърли оствката преди дни. Това не се говори и не се пише. За ГЕРБ или добро или нищо. Иван Тотев направи много за града и сигурно ще повтори мандата, допъсна бизнесменът.

 

След това се върна на вътрешно партийноте проблеми: Ние имаме генетична грешка и тя е, че като додем на власт и  в управлението изведнъж виждаш хора, кото никога не си ги виждал. Може ли 120 годишна партия да не сложим партийци на постове. Това обижда нашите хората. Стана така, че сега те ни писаха слаб 2.

 

Петър Чобанов е в ДПС, не виждам Пламен Орешарски. Всички партийни лидери си сложихме задника, за да е той премиер. Били специалисти. Ами нашите хора какво да ги правим?! За това сме на този хал, обясни Гергов

 

На въпрос какаво става с ЦУМ той уточни: Хората забравиха какво е ЦУМ, въпреки, че това е нашето детство. Докарваха ни в София за да се возим на ескалаторите. Не го продавам, защото ми е мило. Държавата да е мислила когато го е продавал на англичаните. За сградата трябва ново развитие. 7, 6, 4, 3 етаж съм ги преоборудвал. Там ще работи като офис център. Ще има 1500 компютърджии. Сега стои уникално вътре. Много лошо е за туристическия сезон. От началото на годината никой не ме е потърсил да купи  и един апартамент или да вземе под наем за лятото.  Няма ги руснаците. Остават българите, но те бягат по Гърция, оплака се Гергов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6019 |27.06.2015 Георги Андреев е новият председател на ОС на БСП-Варна . 0| 7538 |27.06.2015 Капка Георгиева: Чувствам се свободна, бракът е окови . 0| 4869 |20.06.2015 Кристалина Георгиева: Мрънкането не е добра политика . 2| 4321 |13.06.2015 Чавдар Георгиев: Не бива референдумът да се смесва с местните избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads