Реклама / Ads
0| 7289 |03.07.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„РЕФАН БЪЛГАРИЯ” отново подкрепи големите амбиции на Локомотив Пловдив

.
Президентът на козметична компания „Рефан България”, г-н Ангел Попов, закупи 4 карти от 2000 лева за ВИП сектора на Лаута и ще рекламира и с голямо пано на Лаута. Със своя щедър жест към любимия отбор, г-н Попов навярно благородно ще провокира и други бизнесмени да го последват. Картите са произведени от „REFAN”и осигуряват на всеки притежател от 10 до 30% отстъпкa в бутиците на “REFAN”.
 

На специална пресконференция  бе обявено и сътрудничеството между школите на Локомотив Пловдив и тази на Еспаньол. Сътрудничеството между двете страни се осъществява изцяло със съдействието на г-н Ангел Попов. Двама треньори от школата на испанците - Давид Фернандес и  Серхио Еспехо Басилио  два пъти дневно ще  тренират децата от черно-бялата школа. Заниманията се провеждат на стадиона в Беркут, където домакините на комплекса са осигурили чудесни условия.

  Давид Фернандес е треньор в школата на Еспаньол. През 2012 година той е бил отличен с приз за най-добър специалист в Испания, връчен му лично от Висенте дел Босле.

 

"Не за пръв път съм  в България, но за пръв път съм в Пловдив. Всичко се случи с помощта на фирма „РЕФАН“. Дойдохме,за да тренираме децата до 2002 година. Както винаги, когато отидем в чужбина, намираме деца с много добри качества. Клубове, които обръщат внимание само на първия отбор и забравят подрастващите са обречени на неуспех.", заяви Фернандес и продължи: "Условията тук не са лоши. В актуалната ситуация на футбола в цяла Европа смятам, че който повече  инвестира в бази и обучение, ще получи резултати в първия си отбор.Трябва да дадем на всеки един играч това, което му  е нужно, за да израстне. Треньорът трябва да забрави за собственото си его, а да обърне внимание на момчетата.

Серхио Еспехо Басилио е от една година треньор в школата на Еспаньол. Преди това 12 години е работил в Тераса.

 

"Работя в Еспаньол от 1 година. Догодина ще тренирам 14-годишните играчи на каталунския клуб. Благодаря на “REFAN” и Локомотив за шанса, който ни дадоха -  заедно да се обучаваме и да натрупаме опит и извън Испания. Най-важното, както за момчетата, така и за хората около тях, е да трупат  добър опит, за да могат да просперират."

 

 "Както в България, така и в Испания има какво да се надгражда. Важно е да има желание в тази посока. Ние правим всичко по силите си, за да се развива футболът при децата от най-ранна  възраст.  Това, на което  наблягат испанските треньори е  динамиката в играта и двустранните игри. Те са много доволни от факта, че  тук виждат деца и треньори, които са много амбицирани. Няма какво да се лъжем.Изоставаме много от испанците. Важното обаче е, че имаме желание, а нашите треньори са готови да попиват опит от хора като тези двама специалисти.",  сподели г-н Попов от “REFAN”.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5512 |12.03.2015 „Рефан“ с награда за „Устойчиво развитие на бизнеса“ . 0| 7037 |04.03.2015 От Лондонско изложение „Рефан” поема към Обединените арабски емирства . 7| 9138 |29.01.2015 „Рефан” награди новата Playmate of the year Виктория Ананиева . 0| 5676 |04.12.2014 Мисия благородство: „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” гради своята история за благотворителността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads