Реклама / Ads
0| 4729 |05.07.2015 НОВИНИ

Миков към служителите на МВР: Борете за честта и достойнството на България

.
Михаил Миков
”Празникът на МВР е и повод за равносметка, за това си позволявам да отправя призив към всички вас да продължавате да се борите със същия професионализъм, всеотдайност, себеотрицание и човешко отношение за честта и достойнството на Република България”.
 

Това се казва с поздравителен адрес от председателя на НС на БСП Михаил Миков към служещите в системата на МВР по повод техния празник. По думите му работата в сферата на сигурността е една от най-отговорните и рисковани, но благодарение на усилията, които служителите проявяват денонощно, те защитават интересите на гражданите и утвърждават правовия ред в държавата. Според него признак за развитието на всяко общество е отношението на съпричастност и уважение личната саможертва на пазителите на реда. Миков вярва, че в този момент нашето общество ще даде адекватен израз на това осмислено отношение.

 

”Уверен  съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ви професия за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията”, се казва още в адреса от председателя на БСП Михаил Миков.

 


 
Пълният текст на адреса:

 Уважаема госпожо Бъчварова,
 Уважаеми настоящи и бивши служители на МВР,


            Имам удоволствието от свое име и от името на НС на БСП да Ви поздравя по случай 5-ти юли празника на МВР!

            Позволете ми да изкажа своето признание към  Вас и всички служители, работещи в МВР. Искам да благодаря на всички вас за проявената професионална и морална отговорност при изпълнение на служебния дълг.

            Вашата професия е една от най-отговорните и рисковани, но благодарение на усилията, които проявявате денонощно, вие защитавате интересите на гражданите и утвърждавате правовия ред в държавата. Този празник е и повод за равносметка, за това си позволявам да отправя призив към всички вас да продължавате да се борите със същия професионализъм, всеотдайност, себеотрицание и човешко отношение за честта и достойнството на Република България.

 

Обръщам се и към вашите семейства, които усещат най-голямата ви липса поради изпълнение на служебния ви дълг, нека са горди и със самочувствие, защото вашите успехи и резултати са повод точно за това. Признак за развитието на всяко общество е отношението на съпричастност и уважение към личната ви саможертва. Поради това вярвам, че в този момент нашето общество ще даде адекватен израз на това осмислено отношение.

           

Уверен  съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5744 |01.07.2015 Миков: БСП е против приватизация на болници и разполагане на американска техника . 0| 4837 |30.06.2015 Изгоненият Вигенин не се сърди на председателя Миков . 0| 4348 |29.06.2015 Миков отива при габровци . 0| 15950 |28.06.2015 Ясновидецът Б. Караджов: Министър Калфин аут от правителството, Миков с оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads