Реклама / Ads
0| 5895 |06.07.2015 НОВИНИ

Арестуваха ревнивец, опитал да убие 27-годишното си бивше гадже

.
Полицията в Бургас задържа 28-годишен мъж за опит за убийство на 27-годишната си бивша приятелка, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Първоначалната информация, която бяха разпространили от МВР, че е задържан бившият мъж на пострадалата, е била фалшива, за да бъде задържан истинският извършите.
 

 Извършителят на опита за убийство на 27-годишната жена от Бургас, осъществен в ранните часове на 4 юли в парк „Славейков”, е задържан в Сливен от служители на сектор „Криминална полиция” и „Специализираните полицейски сили” към ОД на МВР – Бургас.

 

Задържаният е 28-годишният криминално проявен мъж от Сливен, имал връзка с жертвата си. Своевременно сформирания полицейски екип, под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура, констатирал, че съществуват достоверни данни укрилия се след жестокото деяние Г.А. да напусне страната.

Криминално проявен нападна с нож бившата си жена в Бургас. Състоянието й е тежко, нападателят е задържан

 

Отчитайки и възможността същият да извърши ново тежко престъпление, полицията е разпространила фалшива информация, че за намушкването е задържан бившият съпруг на младата бургазлийка – 33 годишния И.Ц.

 

Бургазлията съдействал на служителите на реда и след проведени разговори, е освободен. Разследващите установили местонахождението на укриващият се Г.А. - апартамент в родния му град Сливен.

 

Спец-полицаи от звено „Специализирани полицейски сили”, ползвайки тактическо проникване, неутрализирали 28-годишния криминално проявен. Г.А. направил пълни самопризнания за извършеното деяние, като обяснил и причините за агресивното си поведение. Същият към момента се транспортира към Следствения арест в Бургас. По случая в сектор „Криминална полиция” към ОД на МВР – Бургас е образувано досъдебно производство.

 

Междувременно от болницата призоваха да се дари кръв на намушканата Галина Георгиева. Тя е в стабилно състояние, но опасността за живота ѝ продължава, съобщиха от бургаската болница. Младата жена е в реанимация.

 

"Тъй като пациентката е загубила много кръв, спешно търсим хора, които да ѝ помогнат. Всеки който иска да стане кръводарител, може да дойде в Центъра по хематология от 07.30 ч. до 14 ч.", съобщи Надежда Гендова от пресцентъра на болницата в Бургас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4740 |26.06.2015 Арестуваха "ченгета" за въоръжен грабеж на иракчанин . 0| 5037 |24.06.2015 Арестуваха наркобос, крил се 2 г. с фалшиво име . 0| 5436 |22.06.2015 Арестуваха кмета на Ботевград рано сутринта . 9| 12254 |14.06.2015 БГ Вълкът от Уолстрийт: Арестуваха ме в Марбея и изпитах облекчение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads