Реклама / Ads
44| 15895 |29.08.2015 НОВИНИ

Швейцария ни прави за смях заради танковете на границата

.
Танкове срещу бежанци....
Щвейцария ни подиграва, заради танковете на границата. С карикатура в един от големите швейцарски вестници ме е ужасно срам днес! "България изпраща танкове на границата : "За да не ви е мъчно за родината !" Това пише голямата тенесистка Мануела Малеева, прочела статията.
 

Бронирани машини и военни с картечници пазят от вторник границата ни с Македония от евентуални бежански набези. Трите пункта – „Гюешево“, „Златарево“ и „Станке Лисичково“, изглеждат като по време на война.

Жителите на Гюешево казват, че не се притесняват от присъствието на военни и техника в района. Това ги карало да се чувстват по-сигурни.

Ето и коментарите, цитирани от b2bmedia:

От 4 години работя в Швейцария, безкрайно ми е неприятно когато позитивите се потулват а негативите се изопачават. Има едно подчертано негативно отношение към нас и пресата в Швейцария не е обективна. Ние сме прохождаща демокрация - имаме нужда от подкрепа.
Жан Мар

В много държави, членове на правителствата отправиха призиви за недискриминационно отношение към бежанците, всеки има право на достойство. Това е огромна човешка драма и трагедия. Хубаво е, че има и добри примери на човешко отношение към бежанците.
Neli Salo

Винаги съм изпитвала уважение към Ангела Меркел, но след онова, което направи за бежанците и начина, по който се противопостави на крайно десните, предзвика истинското ми възхищение към тази смела жена.
Ние пращаме армията срещу тях...Срам ме е.
Lea Cohen

Последният терорист в България си спомням, че влезе безпрепядствено с истински американски паспорт. Някакси не му се налагаше да се смесва с бежанците на границата, бягащи от война и загубили домовете си... Така че армията май е на границата, за да спечели следващите избори.
Pavel Yanchev

Достатъчно е да видим наистина толерантното отношение на сърбите към бежанците за да разберем колко озлобени и безсърдечни са станали българите като нация - начело с управляващите.
Verginia Veltcheva
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4815 |28.08.2015 Служебното правителство на Василики Тану се закле . 1| 4768 |26.08.2015 Давутоглу покани кюрдски депутати в служебното правителство . 0| 4814 |18.08.2015 Давутоглу върна мандата за съставяне на правителство . 0| 4506 |12.08.2015 Близо 16 млн. лева дава правителството за природни бедствия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads