0|
5931
|30.08.2015
ХРАНА И ВИНО
Дъх на Егея- узо "Пломари" с босилек и лавандула
Узо „Пломари“ съчетано с листенца босилек и сироп от лавандула в една рецепта, напомня дъх на Средиземноморие. Със сладко от вишни ни пренася в страните от Изтока. А с мармалад от шипка буди спомени от детските ни години...
С пюре от ягоди и лайка коктейлът мирише на пролет. С аромат на зелена ябълка се разкрива свежата страна на напитката. С нотки на цитрусови плодове най-много се усеща мекия му вкус.
С каквото и дабавка да е узото "Пломари" той е неразделна част от компанията и идеална добавка за мезетата. Узото представлява и първокласен стимул за новаторски творения и любов, които ще променят всичко, което досега сме знаели за любимото си питие.
И така, нека тазгодишната ви лятна ваканция поне няколко пъти ухае на узо, босилек и лавандула!
С каквото и дабавка да е узото "Пломари" той е неразделна част от компанията и идеална добавка за мезетата. Узото представлява и първокласен стимул за новаторски творения и любов, които ще променят всичко, което досега сме знаели за любимото си питие.
И така, нека тазгодишната ви лятна ваканция поне няколко пъти ухае на узо, босилек и лавандула!
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads