Реклама / Ads
1| 9273 |04.09.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лудата секс поза според зодията на мъжа

.
Йога поза....
Едно от нещата, с които ще го накараш да полудее по теб, е да знаеш какво го възбужда най-много и коя поза в секса му доставя най-голямо удоволствие. Няма нужда и да го питаш, защото астрологът Кики Т., автор на наръчника The Celestial Sexpot’s Handbook може да ти помогне да разбереш за коя точно поза жадува твоето момче в зависимост от зодията му.
 
Овен
Овните са по-агресивни и харесват грубия и бърз секс. „Кучешката” е добър вариант за него, а има и още една поза, която ще го побърка: той седи с изпънати крака на леглото, а ти си го възседнала, обърната с гръб към него. Изпъни краката си така, че да са почти зад него. Гледката и при двете пози ще му хареса.

Телец
Телците обичат чувствения и бавен секс. Мисионерската поза е напълно подходяща. При нея той ще може да контролира скоростта.

Рак
Раците са нерешителни и често си сменят предпочитанията – понякога са груби, друг път – чувствени.  Опитай ти да си отгоре, и бъди готова за смяна на позициите в случай, че той реши да обърне нещата.

Лъв
Те са романтични и ще направят всичко, за да се чувстваш комфортно (сатенените чаршафи и свещите не са изключение). Поза „Лъжички” е най-добрата в случая. При нея интимността е голяма и ще се усещате един-друг възможно най-добре.

Дева
Девите са предимно даващи. Легни по гръб, вдигни краката си в коленете във формата на буквата V и му позволи да ти покаже колко е талантлив.

Везни
Те могат да се наслаждават на всяка поза. Опитайте той да те прегърне, а ти да обвиеш краката си около кръста му – с това ще го изненадаш приятно.

Скорпион
Мъжът, който иска да реши всичките ти проблеми с добър секс е Скорпионът – в леглото той комуникира най-добре. Започнете с „кучешката”, а после се обърни и продължете лице в лице. Визуалният контакт го възбужда най-много.

Стрелец
Това са най-спонтанните мъже в зодиака. Обожават тръпката от секса на публични места и риска да ги видят. Пробвайте в изправено положение, а той да придържа единия ти крак. Ако го направите до прозореца, където е възможно някой да ви види, ще му хареса още повече.

Козирог
Обичат веригите и камшиците. Опитайте „кучешката”, като лицето ти е добре да бъде забито във възглавницата. Той иска да контролира нещата на 100% и тази позиция му го позволява. Пази се от твърде мръсни приказки в леглото!

Водолей
Тези момчета обожават секс играчките. Подготви си вибратор, и ги поиграй с него – така ще се стимулираш допълнително, а него ще побъркаш.

Риби
Това са най-големите бързаци. Опитайте секс в изправено положение, и дори му позволи да те притисне към някоя стена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8436 |03.09.2015 Китайската столица на секса-Дангун . 44| 14193 |01.09.2015 Владимир Путин с ново суперсекси гадже? . 0| 7096 |29.08.2015 Лондонско секс-парти Killing Kittens в Манхатън отвътре . 0| 10433 |24.08.2015 Миранда и Евън - бяло и секси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads