Реклама / Ads
3| 9723 |23.09.2015 ЪNDERGROUND

Касапинът Скорчев, заклал жена си, се самоуби със стъкло

.
Емил Скорчев
Културистът Емил Скорчев, който уби жена си Керанка на пътя за гробищата на Тополи, се самоуби в затвора. Касапинът се е заклал със стъкла. Това се е случило днес сутринта. Тялото му е открито в килията около 10 часа.
 
По случая със смъртта на затворника е започнато досъдебно производство, но няма улики за чужда намеса в деянието, пише Varnautre.bg.

Скорчев получи 25-годишна присъда за убийството на 28-годишната си съпруга Керанка, което стана през септември 2014 г. В съда Емо Скорчев многократно посочваше, че иска да му бъде наложена смъртна присъда заради това, което е извършил. В хода на делото много пъти той повтори, че не иска да живее.

Преди самоубийството си днес, Скорчев има още няколко опита да сложи край на живота си, докато е зад решетките, но те са неуспешни.

До убийството на Керанка на 21 септември 2014 година се стига след поредица от събития, които започват от смъртта и на бабата на Скорчев - Еленка.

Емил и Керанка на сватбата им на 11 август 2011-та в Ритуалната зала във Варна

Емил и Керанка били женени от 3 години. Животът им се стекъл така, че се наложило да се преместят в дома на баба Еленка в добричкото село Поручик Гешаново. Възрастната жена починала в началото на февруари 2014 година. Внукът й и съпругата му обаче решили да скрият тялото на старицата, за да могат да вземат парите й. Те не казали на никого, че бабата е починала, заровили тялото й в мазето, Керанка изтеглила 42 413,83 лв. от сметката й, закрила я и през следващите няколко месеца семейството се изолирало напълно от околните, за да не се разбере, че старицата е мъртва.

Трупът в мазето изострил отношенията между Емил и Керанка, а тежката тайна станала причина за много скандали между тях. На 21 септември те събрали дрехите си, всички документи, парите на бабата, натоварили всичко в буса си, взели и двете си кучета и отишли в Тополи, където бил погребан бащата на Емил. По пътя обаче Керанка споделила със съпруга си, че не може повече да издържа на напрежението и смята да го напусне. Бусът бил спрян малко преди входа на гробищния парк. Жената пуснала двете кучета. В същото време Емил слязъл от колата, отворил багажника и взел ножа, оставен там. Той се наранил пред очите на жена си, крещял, че я обича и не може да допусне да го напусне. Керанка се уплашила и хукнала да бяга по алеята. Мъжът й обаче я настигнал и започнал да я налага с юмруци и ритници. Жената крещяла и опитвала да се предпази с ръце и тогава Емил започнал да я ръга с ножа където свари. Един от ударите попаднал във врата й и прерязал лявата сънна артерия.

В рамките на две минути на тел. 112 са подадени няколко сигнала за кървавия екшън. Пристигналите на място екипи на полицията и "Бърза помощ" трудно стигнали до тялото на жената, тъй като двете кучета не допускали никого наблизо. Емил пък крещял, че ще се самоубие, и успял да се наръга в гърдите с ножа, но леко.

Присъдата си Скорчев изчака зад решетките.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 11405 |19.09.2015 Тройният убиец от "Гео Милев" е категоричен, че е в затвора невинен . 2| 6698 |18.09.2015 Гребеца на съд за убийства на двама от „Наглите” . 11| 8274 |15.09.2015 Само във Фрог: По 1000 евро броят имигранти за фалшив паспорт с чип . 12| 12416 |12.09.2015 Колко защитен е защитеният свидетел на прокуратурата Бисер Лазов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads