Реклама / Ads
0| 8064 |27.09.2015 ЧЕРНО И БЯЛО

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще постигне десета поредна победа, затова номерът на Мая Спасова в Бобов дол е 10

.
На национално ниво ГЕРБ ще постигне десета поредна победа. Затова номерът на кандидата на ГЕРБ за кмет на Бобов дол Мая Спасова е 10. Силният отбор на ГЕРБ тук може да даде реалната перспектива за развитие.
 
Мая Спасова има визия как да бъде управлявана общината. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на откриването на кампанията на ГЕРБ в Бобов дол. „Мая Спасова може да даде перспектива на младите хора да останат тук. За да стане това, трябва да има реални политики и да няма страх“, заяви Цветанов и призова присъстващите в залата да гласуват по съвест и да изберат най-доброто. Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че в община Бобов дол ГЕРБ се явява с пълна листа от 13 кандидат-съветници и кандидати във всички 8 кметства, където ще се проведат избори. „Това показва, че партията е боеспособна и можем да отговорим на всички предизвикателства“, подчерта Цветан Цветанов.

"Кандидат за кметове и съветници на ГЕРБ тук, в Бобов дол, имат нужните знания и умения, за да покажат как се работи за развитието на една общината и за постигането на  видими резултати в нея", заяви Мая Спасова.

 “Най-прекият път от Бобов дол до Брюксел е ГЕРБ“, заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Председателката на общинската структура на ГЕРБ в Бобов дол Росица Борисова призова присъстващите да излязат да гласуват. „Гласувайте с увереност за номер 10 – пряко в десетката“, каза Борисова.

Кандидат-кметовете и съветниците от ГЕРБ - Бобов дол поставиха началото на кампанията с молебен за здраве и успех. Водосветът бе направен в новия офис на партията в Бобов дол. Кандидат на ГЕРБ за кмет инж. Мая Спасова, лидерът на ГЕРБ - Бобов дол Росица Борисова, общинските съветници и ръководство на местната структурата си пожелаха с откриването на новия клуб да се постави и ново успешно начало в развитието на общината. Присъстваха още народният представител и областен координатор Кирил Калфин, областният управител Виктор Янев, зам.-областният Радослава Чеканска, Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ, административния секретар на партията за областта Емил Гущеров, както и всички кандидати за кметове от ГЕРБ на общините в областта.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 10972 |21.03.2015 Борисов предполага много арести заради КТБ . 0| 10521 |14.10.2014 Почина продуцентът на „Депеш мод” след операция . 3| 10073 |06.10.2014 Новият филм на Бен Афлек води в боксофис класациите . 7| 9804 |29.08.2014 Поклон, поете, но не и сбогом…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads