Реклама / Ads
35| 7373 |05.10.2015 НОВИНИ

Миков: Да направим закон за бесене на политици, ще се хареса много

.
Михаил Миков
Какво повече трябва да се случи с министър Ненчев, той води преговори за ремонт на самолетите ни с руска корпорация; сключва договор, той остава в касата му и не го извежда в деловодството, започва да заблуждава обществото за цените, които са договорени още през 2011 г., заяви по БТВ лидерът на БСП Михаил Миков. Ненчев поставя в опасност българските летци; отбраната, няма възможност самолетите ни да летят.
 
Така не се осъществява НАТО-вската функция за еър полисинг, аргументира се Миков и каза: Нека Борисов да си го държи, щом му е много красив!

По темата за опазване на небето ни той каза, че това е част от цябостна политика, която леко се прокарва, за да се обоснове харченето на едни пари от джоба на данъкоплатците ни. Сега или догодина ще се обоснове подмяната на едни самолети, в които има още хляб.

Борисов е на власт повече от 5 години с една години прекъсване. Сценките от типа "Защо вие като бяхте във властта" не звучат толкова състоятелно. Несериозно е да се оправдаваш с нещо отпреди, каза той.

Договорка с ГЕРБ за шефа на Военното разузнаване нямаше; защо ГЕРБ са гладували така, те да кажат, но ние имаме разбиране, че Военното разузнаване трябва да се командва от военни хора, има достатъчно, минали школите на НАТО. Бакалов много го уважавам, но са ми странни експертите, пръкнали се от 25 години, които се включват по някои комисии, добави той. Човек трябва да има професионална подготовка и делова компенетност. Бакалов сигурно може и да се справи, може и болниците да се управляват от не-лекари, каза той.

Нямаше договорка за Мая Манолова, при тайното гласуване договорки няма, тя получи повече гласове от нашите и на ГЕРБ, обясни още Миков.

Като неадекватна определи Миков българската позиция за бежанците. Нашите твърдят - каквото кажат началниците; объркани в позицията са. Има много тежък натиск от мигрантите, а не получаваме нищо. Като затихна темата за Шенген, да преразгледаме и Дъблин, предложи той. Защо не коментираме това? Миков заяви, че не може да каже колко може да са емигрантите у нас, но Европа е притеснена, пък президентът ни казал, че няма нужда от КСНС. Президентът нарушава задълженията си на 3 месеца да има Съвет, това е несериозно отношение, добави той.

По темата за антикорупционния закон Миков каза, че сега има поне 3-4 органа, всеки от които създаван за установяване на конфликт на интереси. Сегашният закон по нищо не се отличава. не са направили чудо невиждано, което ще реши проблемите с корупцията, добави той. Нека да направим един закон за бесене на политици, повече ще се хареса на хората, предложи Миков и добави, че това било местене на мебелите, без нещо да се случи. Най-простото е хората, назначени за това, да си вършат работата, обобщи Миков.

Хората с ляво мислене в София ще преценят, че единият човек е този, който се бори за левите избиратели, а другият човек е напъден от БСП, обясни Миков кандидатурите на БСП и на АБВ в лицето на Кадиев. Затова АБВ регистрирали кандидатури дори на места, на които нямали никакъв шанс. Лицемерни бяха приказките за обединение, те са си част от дясното управление и целта им е да отронят гласове от ляво. Хората разбират и оценяват предателствата, каза Миков.

Имахме решение на НС, че навсякъде, където преценят нашите организации, могат да правят обединения, вкл. и с АБВ по места, обясни още Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4430 |05.10.2015 Миков: Залагаме на почтеността в предизборната си кампания . 2| 5031 |04.10.2015 Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък . 6| 4482 |02.10.2015 Миков: Премиерът да направи персонални промени в кабинета заради ВВС . 8| 4248 |01.10.2015 Махат Бакалов от Военното разузнаване след промяна в закона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads