Реклама / Ads
1| 8103 |10.10.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Скандалната Виктория Джумпарова става 2 в 1 във филма „Кучката”

.
Виктория Джумпарова
Скандалната манекенка Виктория Джумпарова, придобила най-голяма популярност покрай любовния триъгълник, в който беше замесена в шоуто „Къртицата”, влиза в нова роля. Пред bTV тя разкри, че се заема с продуциране на филм.
 
Кариерата й започва едва на 14 години, когато заминава сама в Италия. Казва, че това е едно от най-трудните неща, които е правила в живота си, но точно там се научила на качества, които иначе едва ли би усвоила – отговорност, дисциплина и това да разчиташ само и единствено на себе си.

„Ти си дете още на тази възраст. Свикнал си да си в къщи при родителите ти. Сутрин да ходиш на училище. Изведнъж заминаваш в чужда държава, никой не те познава, всеки те подминава, беше много тежко. В момента, в който пристигнеш в агенцията в Милано, само ти дават картата, дават ти един списък с кастинги и ти казват: заповядай оправяй се. Ако успееш, успееш, ако не - прибираш се в България”, описва тя преживяванията си в Италия.

„Повечето си хора си казват: виж я тази лигла манекенка, върти се 2 часа на подиума, направи две усмивки, егати смешната работа, обаче не е така... Може да се случи да снимаш 48 часа без да спреш, но никой не те пита и не го интересува. Стоиш 24 часа с токчета, краката ти са отекли. Работата на модела никак не е лесна", разказва Виктория.

Най-големият успех на манекенката безспорно е участието й във видеото на италианската звезда Тициано Феро. Тя се преборва за неговото внимание на кастинг с 250 момичета от цялата страна. Песента „Stop! Dimentica” е безспорен хит не само в Италия, където Феро е една от най-големите музикални поп звезди, но и в редица други страни.

Сега Виктория завършва актьорско майсторство, играе и продуцира късометражния филм „Кучката”. Там тя играе разследващ журналист, който получава материал, на който е заснето убийството на едно куче от депутат.

„Неговите хора ме хващат, изнудват ме, за да им дам записите, аз се измъквам, осъждам го след това. Но накрая всъщност той бива осъден заради това, че са ме изтезавали мен и са ме държали за заложник, а не защото са убили кучето”, разкрива от сюжета Виктория.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 13808 |21.11.2014 Скандалната "мисис" Анита Мейзер била секс-мишена на Тайсън . 14| 11327 |07.02.2014 Виктория Бехар напусна bTV, Люба Ризова се двоуми . 12| 13986 |21.08.2013 Оглеждат Виктория Петрова и Светослав Иванов за заместници на Анна Цолова и Виктор Николаев . 20| 12194 |18.08.2010 Виктория Петрова задуши шеф на bТВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads