Реклама / Ads
23| 21627 |13.10.2015 АКТУАЛНО

Наши политици и министри шмъркат дрога като луди

.
Мнозина шмъркат, но никой не признава...
Поне 60 на сто от т.нар. политически елит в България употребява наркотични вещества. Между тях има министри и партийни ръководители. Не правят изключение и бизнес средите. Към "белите пътечки" посягат не само децата на богатите, но и техните родители.
 
Говори се, че тайно са направени изследвания на някои от министрите дали прекаляват с алкохол и дрога. Резултатите са заключени на секретно място. Не е ясно дали през лабораторията са пуснати косми от въпросните управници, от които данните биха били най-точни.

За разлика от страните със стара демокрация, където не е изключение известни хора да признават за проблемите си с дрогата, у нас всички отричат на живот и смърт. Това съобщи за Фрог нюз известен психиатър, лекувал голям брой зависими от наркотици известни българи.

 

Има министри, които на съвещанията в Министерски съвет отиват напушени, коментира и човек от властта. Той дори посочи елитни столични заведение и такива по морето, които осигуряват на ВИП-клиентите си походящи наркотици. Имало и доставчици, които обгрижвали баровците по домовете и по време на клубни купони.

Основното меню на политици и властници съдържа преди всичко кокаин, амфетамин и ЛСД.

 

Популарни са също лекарствени препарати като Терпинкод (доставя се предимно от чужбина), Нурофен форте, Трамалгин, Терпин хидрат, Тропикамид, Лирика, Трамадол и др.


На особена почит в момента е лекарството Lyrica. Действа като опиум. Lyrica се предписва за лечение на периферна и централна невропатична болка при възрастни. както и за епилепсия. Използва се още като допълнително лечение при възрастни с парциални припадъци с или безвторична генерализация.

 

Често тези лекарства се комбинират с алкохол за по-бърз и зашеметяващ ефект. Особено влечение към подобна комбинация покавали освен представитела на бизнеса и банките, така също актьори. В шоубизнеса и средите на фолка и попа консуматорите стигали до 80 на сто.

 

Според статистика в сайта perspective.bg близо 200 000 български граждани се дрогират. 34 000 от тях са на хероин, 47 000 употребяват амфетамини и кокаин и над 100 000 са на "меки дроги". Според Националния център по наркомания  обаче близо 80 000 българи са пристрастени към хероина. Съотношението между мъже и жени наркоконсумиращи е 80:20. София е на първо място по употреба, следват Варна, Пловдив, Бургас и т.н. 

 

Проблемът е, че в немалко случаи политици министри и висши служители взимат важни за страната решения в състояние на тревожни разстройства, предизвикани от шмъркането на работното място.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8501 |30.09.2015 Властите забравиха нашите в Ксантийско, Рита Уилсън-не! . 46| 20623 |02.06.2015 Вижте VIP клиентите на КТБ - шефът на ДАНС, съдии, прокурори, политици . 26| 5652 |30.05.2015 Маковей: Борбата на политиците с корупцията е борба със самите тях . 9| 7188 |30.03.2015 По-ниски цени на нивите в Румъния с 20% привличат наши зърнопроизводители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads