Реклама / Ads
18| 7162 |15.10.2014 НОВИНИ

М. Андреев: ДС направи масонски ложи за далавера

.
Методи Андреев
В нормалния свят да си масон е висше признание на обществото. Но в България, след промените, една част от апарата на ДС направиха масонски ложи. Това е масонство в името на далаверата, каза депутатът от ГЕРБ Методи Андреев. В предаването "Лице в лице" на bTV той разкри, как може да се спре притока на на хора от задкулисието към висши държавни постове.
 
На преговорите между ГЕРБ и Реформаторския блок трябва да се стигне до съгласие, в противен случай това ще е крах на възможностите страната да бъде управлявана от дясно-центристко правителство, каза още той.

Според него само едно силно правителство би могло да бъде гарант за запазване суверинитета и авторитета на държавата и да ликвидира задкулисието. Андреев включи в евентуално подкрепящите едно дясно правителство хора от Патриотичния фронт и отделни депутати от партията на Николай Бареков.

Задкулисието не е демонтирано и трябва да се предприемат мерки това да се случи, категоричен бе Андреев. Той посочи, че трябва да се види примерът на Украйна, където вече е гласуван Закон за лустрацията.

За да заеме едно лице висш държавен пост, той трябва да получи достъп до класифицирана информация. Защо въввъпросника, освен другите въпроси, да иняма и още няколко - участвало ли е лицето в заменки, участвало ли е във фирми точили ДДС, дали е било в управителни тела на изнточени български банки, дали е съсобственик на фирма, която не е плащала на работниците и подизпълнителите. Тези въпроси удрят право в целта, категоричен бе Андреев.

Той заяви, че трябва да бъде разсекретена и разбаработката "Лиани", в която се разказва за схемата, по които ДПС точи държавата. И в момента има действащи политици от ДПС, свързани с "Лиани", допълни той.
 
Не може да станеш депутат с купени гласове и после да правиш контрол на министъра на вътрешните работи. Андриев се солидаризира с мнението на вътрешния министър Бакалов за депутата от ДПС Камен Костадинов.

Какво означава пакт за ненападение с ДПС? Проблемът е в това,което се случва по върха на тази партия. Местан каза, че са носители на евроатлантически ценности. Това не означа да се гласува правилно по външната политика. Включва и други ценности. Не може така. На ДПС му, трябва не един, два мандата в опозиция . Обръчите от техните фирми трябва да бъдат отбити от държавната хранилка. така решаваме въпроса с всички обръчи, отбиваме всички, за които политиката е препитание и бизнес, разпали се Андреев.

Всички казват, че междуфирмената задлъжнялост била огромна. Така е, защото няма дисциплиниращ ефект върху фирмите. Те свъзват своето съществуване с определени партии. Защо не приемем платинен регистър на фирмите.В него да не могат да влизат кредитни милионери, такива, които са участвали в незаконна дейност. Такива фирми няма да могат да участват в търгове за обществени поръчки и за средства по европейски програми, даде

Стискам палци за дясно - центристко управление. Може да е начало на едно дясно - центристко мнозинство, призна и посочи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4451 |14.10.2014 Райчев: ДПС е направило добре политическата сметка . 4| 4594 |07.10.2014 Р. Овчаров: Мишо ще направи промени в БСП, иначе в пропастта . 3| 4718 |06.10.2014 В. Каролев: БСП ще направи грешка, ако сменят Миков . 3| 4196 |05.10.2014 Вигенин: Да направим страната ни справедлива държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads