Реклама / Ads
19| 5291 |14.04.2014 НОВИНИ

Бареков: Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата

.
Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата, който предложих. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в Хаджидимовския манастир край Гоце Делчев.
 

Предложил съм четири дати, както и четири региона за дебата и тъй като тези избори са много важни и са възможност за излизане от кризат. Поканените от мен лидери, трябва да приемат, обясни той.

Според социолозите в момента е ясно, че в България има четири политически сили и нашата коалиция с ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ е една от тях, каза Бареков. Според него лидерът на ДПС Лютви Местан няма нужда да се крие зад Пеевски, а трябва да излезе на този дебат. „Г-н Румен Йончев също ще е на челни места в листата на нашата коалиция“, разкри лидерът на „България без цензура“

Казаното тази сутрин от Осман Октай Николай Бареков коментира с риторичния въпрос: „Кой е той?“ и припомни, че Октай е бил изхвърлен от ДПС неслучайно. „Представете си за какво става дума, след като една крадлива партия го изгони?“, посочи Бареков. Според него Бойко Борисов вече не е фактор и трябва да се примири с тази мисъл. „От тук нататък неговият път не води към Европа, а към Темида“, заключи той.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков и председателят на ЗНС Румен Йончев посетиха Хаджидимовския манастир, за да се черкуват. Днес е първият ден от Страстната седмица, която е особена за всички християни. Двамата лидери бяха посрещнати от множество хора. В манастира те бяха въведени от братята, които ги заведоха до старата икона на Свети Георги, благодарение на която манастирът е въздигнат на нова сметка в стария си блясък. Любопитното за иконата на Свети Георги е, че тя е оцеляла в няколко пожара и до днес е изложена в обителта. Манастирът е съграден отново, след като местен овчар сънува млад мъж на бял кон, който му заръчва да изкопае могила над селото. Човекът се съобразил с молбата в съня си и започнал да копае. Първо е бил спрян от турците, но след това, когато е орал на същото място, той намерил икона на Свети Георги. Случката става основа за възраждането на самия манастир.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 5529 |12.04.2014 Бареков: Борисов ще се съобразява с мен! . 2| 5281 |12.04.2014 Политиците използвали социологията както пияницата фенера . 16| 5440 |10.04.2014 Бареков: Ще отида на изслушване в НС, но заедно с Борисов и Петното . 25| 5140 |07.04.2014 Бареков: Нека младите определят изхода от евровота!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads