Реклама / Ads
9| 13386 |10.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

BiT: Имаме си собственици, търсим истината с адв. Джоузеф Огъстин и закона ”Магнитски”

.
Сашо Диков и Люба Кулезич
Гадориите по адрес на финансирането на BiT продължават. Тя се финансира само от двамата братя в Чикаго. Няма никакви пари от Цветан Василев. Колкото разширяваме територията си, толкова по-нагли стават лъжите. Това заяви програмният директор на телевизията Сашо Диков по време на извънредното предаване за аферата КТБ и за закона ”Магнитски”, прилаган от САЩ.
 
Журналистката Ралица Василева, която направи интервюто с президента на кантората Джоузеф Огъстин заяви, че не е получавала никакви пари от Цветан Василев.

Събудих се и ме помолиха да се свържа с кантората на Джоузеф Огъстин  и с Бил Ричардсън, чиято фандация ще задвижи въпроса за Цветан Василев.  Самият Огъстин ми предложи интервю по телефона и записах интервю с него. На мен ми беше зададена тази тема, обясни журналистката.

По мой адрес и адрес на Люба са се изписвали какви ли не гадории Сега около скандалите със закона "Магнитски" и Цветан Василев  писаха, че съм евнух в харема на Цветан Василев. Но не ми пука от вестници и сайтове, към които се отнасям с огромно пренебрежение. Искаме да ви обясним, какво значи свободна и независима телевизия с единствените легитимни собственици, които за щастие имат прозрачен бизнес в САЩ и никакъв в България, каза още Диков.

Трудно е да се извисиш над такава действителност. Не вярвам в поговорката не хвърляй камък в рядка кал, за да не те опръска. В момента, когато се прави опит една медия да не е обслужваща, а да се върне към някакви стандарти бива атакувана от Пеевските медии, което поставя под въпрос съществуването й. Това е опит да се наплашат хората и тези, които работят в тази телевизия. Да се всее паника у хората, които упражняват професията по стандартите на журналистиката, бяха думите на водещата в BiT Люба Кулезич, кометирайки злостните критики на определн  медии спрямо интервюта на Ралица Василева с  Джоузеф Огъстин.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7368 |04.08.2017 Американски съд разследва репресиите срещу Цветан Василев . 2| 5432 |28.07.2017 Цветанов се възмути от етикета ”управление на суджука” . 1| 5392 |26.07.2017 Висшият съд в Белград отказва да гледа екстрадицията на Цветан Василев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads