Реклама / Ads
12| 5225 |09.01.2014 НОВИНИ

П. Чернев към водещи: Ако ви пооблъскат от Атака, и на вас ще ви дойде акълът!

.
Павел Чернев
Оправданието е като задните части, всеки си го има и си го носи. Сидеров е необходимата патерица на управляващите, осигурява кворума и държи златната акция, както е правил неведнъж и в предишни парламенти, посочи бившият съпартиец на Сидеров.
 

Да се иска имунитета на Волен не е новост, въпросът е БСП и ДПС как ще го спасят, коментира по БТВ темата с поредния скандал с Волен Сидеров бившият атакист Павел Чернев. И напомни, че сам той е част от случай, в който се е разминало на Сидеров. Чернев предложи да се покани Камен Ситнилски, който да бъде питан защо не са били повдигнати обвинения тогава срещу Сидеров. Изказвам ясна и точна теза - Сидеров е необходимата патерица на управляващите, осигурява кворума и държи златната акция. И в предишни парламенти той безусловно подкрепял поредица от управления. Боят пред джамията пък бил показателен с това, че Сидеров първо пратил бойната си група да се бие там, а после се отрекъл от тях, припомни Чернев..

Над г-н Сидеров и неговата роля над псевдонационалист, защото той опошлява национализма (каузата не е да се маризиш и дърлиш) има чадър, подчерта Чернев.

Модерният национализъм означава патриотизъм, каза на свой ред политологът и блогър Иво Божков. Той трябва да се бори народът на България да живее добре, а не да бъде мразен различният. Божков потвърди, че Сидеров е толериран и никога порицаван. Отговорността за това, че държавността  се разпада, а държавата е пред взрив, се дължи на БСП и ДСП, заключи той. В нормална държава, каквото се стремим да станем, той щеше да е задържан. Не само, че няма желание за това, но няма и равенство в изпълнението на закона, посочи Божков и направи сравнение с един от ранобудните студенти - А. Кирицов, задържан за по-леко деяние.

Оправданието е като задните части, всеки си го има и си го носи, въпросът е как ще го покажеш, вметна Чернев. Той каза, че от БСП го посъветвали да не изкарва хора на улицата, защото Сидеров бил силен и можел да го срази. И констатира, че и в студиото на БТВ можели да нахлуят момчетата на Сидеров, за  да "пооблъскат" водещите, та да им дойдел акълът в главите. Самият Чернев "призовал" във ФБ профила си "депутатчетата" от Атака да се срещнат в БТВ. Недейте да ме посочвате като цел, моля ви, стресна се водещата Шикерова. Чернев пък видимо се забавляваше. И каза, че очаквал процес, даже не и по Кафка, а в бурлесков стил.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5391 |12.12.2013 П. Чернев: Сидеровци лапат чер хайвер, а за пред хората-хляб и кашкавал . 29| 6965 |22.10.2013 Павел Чернев: Предупреждавахме още Първанов за бежанците . 22| 8293 |18.09.2013 ВИП Брадър: Шамара псува Бойко, Чернев хули циганите . 25| 7628 |17.06.2013 Павел Чернев: Ще спрем хиените на Волен Сидеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads