Реклама / Ads
2| 3932 |13.12.2014 НОВИНИ

ЧЕЗ направи дарение на жителите на Мизия

.
На работна среща с Областния управител във Враца бяха обсъдени възможностите на ЧЕЗ за допълнително подпомагане на пострадалите от наводненията жители на Мизия
 

ЧЕЗ подкрепи хората, пострадали от наводненията в Мизия през август тази година. Компанията подари и достави нови енергийно ефективни електроуреди за най-тежко засегнатите от природното бедствие 12 семейства. ЧЕЗ подпомогна и местното читалище „Просвета-1915“.

 

„Щастливи сме, че сме част от компания, която с готовност помага. Започнахме 2014 година с дарение и се радвам, че можем и да я приключим, подкрепяйки хора, които имат нужда. Както гласи заглавието на една от обичаните чешки кино-творби – „Трябва да си помагаме“. В това вярваме и ние, в ЧЕЗ“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

ЧЕЗ е съпричастна към гражданите на община Мизия, които пострадаха от наводненията през 2014 г. По време на бедствието служителите на компанията работиха всеотдайно, в сътрудничество с Кризисния щаб и общината, като реагираха бързо и адекватно, за да възстановят електрозахранването на града и да избегнат инциденти. За подпомагане на жителите на града бе организиран и изнесен мобилен офис на ЧЕЗ на 20-26 август. В изпълнение на политиката си за корпоративна социална отговорност компанията реши средствата, предвидени за фирмени подаръци към партньори и клиенти, да бъдат използвани в кампанията за подпомагане на пострадалите при бедствия.

 

На проведената вчера работна среща между Петър Докладал – регионален мениджър на ЧЕЗ за България и Малинка Николова – областен управител на Област Враца, бяха обсъдени възможностите на ЧЕЗ за допълнително подпомагане на жителите на град Мизия, пострадали при наводнението тази година. Малинка Николова даде висока оценка на работата на аварийните екипи на ЧЕЗ по отстраняване последствията от природните бедствия на територията на Област Враца. Активното взаимодействие между ЧЕЗ и изпълнителната власт в региона в такива екстремни ситуации доказа своята изключителна ефективност при осигуряване на нормални условия за живот на жителите в областта.

 

Вече 9 години ЧЕЗ работи в България отговорно и с грижа за своите клиенти, служители, партньори и българското общество. Компанията е инвестирала над
580 000 лева за развитието на градската среда, образованието, енергийната ефективност и младите таланти в рамките на социалната си програма „Инвестираме в България“. ЧЕЗ е отговорен работодател на над 3000 българи,  работи активно и в диалог с местните власти в Западна България и изпълнява отговорно дългосрочния си ангажимент да осигурява уюта и спокойствието на над  2 милиона български домакинства и фирми.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3960 |10.12.2014 2 милиарда лева изтеглиха вложителите в КТБ . 1| 4244 |10.12.2014 Служителите в затворите на бунт заради бюджет 2015 . 38| 4618 |09.12.2014 Кадиев: Москов направи нещо ксенофобско и расистко, оставка . 1| 4593 |04.12.2014 Село направи музей на света на открито

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads