Реклама / Ads
1| 2617 |29.03.2024 НОВИНИ

Доналд Тръмп стана търговец... на Библии

.
Доналд Тръмп Източник: БГНЕС
Доналд Тръмп вече се занимава с продажба на Библии. Бившият президент на Америка обяви партньорството заедно с кънтри певеца Лий Грийнууд, известен с песента си "God Bless the USA". Двойката продава нестандартна версия на Библията за 59,99 долара, наречена "God Bless the USA Bible", която преди това беше обявена през 2021 г. от Грийнууд, но проектът му се провали, след като срещна затруднения с издаването.
 

"Всички американци се нуждаят от Библия в дома си и аз имам много такива. Това е любимата ми книга", каза Тръмп във видеоклип, публикуван в социалните мрежи "Това е любимата книга на много хора".

 

"Трябва да върнем християнството в живота си и отново Америка ще бъде велика нация", коментира още Тръмп. "Нашите бащи-основатели направиха огромно нещо, когато изградиха Америка върху юдео-християнските ценности. Сега тази основа е подложена на атака, може би както никога досега."





Изявлението идва в момент, когато Тръмп е въвлечен в няколко съдебни битки, заради които се коментира, че е лишен от парични средства. Неотдавна той внесе гаранция от 91 млн. долара, тъй като обжалва присъда на журито по дело за клевета, а в понеделник решение на Апелативния съд на щата Ню Йорк му наложи допълнителна гаранция от 175 млн. долара, докато обжалва присъда за гражданска измама срещу него. Ако загуби обжалването, той ще дължи още 354 млн. долара плюс лихви, пише UsaToday.

 

Тръмп отрича да е изправен пред финансови проблеми, а на уебсайта на противоречивата Библия е публикуван текст, според който тя "няма нищо общо с политическа кампания" и "не е собственост, не се управлява и не се контролира от Доналд Тръмп, The Trump Organization, CIC Ventures LLC или някой от техните директори или свързани лица".





Библията "God Bless the USA Bible" е версия на християнската Библия, "вдъхновена от патриотичния химн на Лий Грийнууд "God Bless the USA", се казва в официалния уебсайт на Библията "God Bless The USA Bible".

 

Изтъквайки се като "единствената Библия, одобрена от президента Тръмп" и от самия Грийнууд, тя включва в изданието копия на американски политически документи и текстове на песента на Грийнууд. В раздел "прожектори" на уебсайта са показани други консервативни личности, които позират с копие на Библията, включително Томи Ларен, Доналд Тръмп-Младши, Рита Козби, Травис Трит и губернаторът Майк Хъкаби.

 

Според уебсайта "големият обем на поръчките" означава, че клиентите ще трябва да изчакат от четири до шест седмици за доставка.

 

Превод и редакция FrogNews

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 2584 |29.03.2024 Иван Гешев разкри: Нотариуса е бил секретен сътрудник в Трето районно управление . 1| 2285 |29.03.2024 Украинската ПВО е свалила 58 дрона и 26 ракети на Русия през изминалата нощ . 0| 2306 |29.03.2024 Украйна получи транш от 1,5 млрд. долара финансиране по програма на Световната банка . 33| 9722 |29.03.2024 Кога български интелектуалци и учени ще заявят: Разследвайте Борисов и Путин! Нобелисти го направиха, а Айнщайн през 1933-а

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads