Реклама / Ads
17| 8912 |18.07.2014 НОВИНИ

Гамизов пред Фрог: С „Креди Агрикол” ще се дават гаранции за “Южен поток“

.
Случилото се с КТБ е извършвано от организирана криминална група от длъжници на банката, служители и ръководители на служби за сигурност и прокурори. Целта е гражданите на България да платят кредитите на длъжниците, да се заграбят активите на Цветан Василев, „Креди Агрикол – България” да стане държавна и под контрол от тези престъпници, за да може чрез нея да се подсигури нужното мостово финансиране и гаранции за “Южен поток“, коментира пред Фрог нюз Стефан Гамизов.
 

 

Другите мръсотии, които ще извършат с банката ще са им бонус за вярна служба под знамената на организираната престъпност, свързана с Кремъл, продължи бизнесменът.

 

На въпрос кой трябва да понесе отговорност за случващото се в банковата система, той отговори: Делян Пеевски, Сотир Цацаров и Цветлин Йовчев. На втора линия Сергей Станишев, Драгомир Стойнев и Иван Искров. На трета линия съюзниците ни, които проспаха операцията на руските служби за сигурност.

 

Хората подценяват много Сотир Цацаров. Той е умен, хладнокръвен, систематичен, отмъстителен, жесток, дистанциран от правовия ред и вече държи в пълно подчинение съдебната система. Нямам никакво съмнение, че ни чакат страшни дни. Сотир Цацаров е бич божи и наказание за цялата ни обществена безотговорност. Това, което той причини и ще причини на демокрацията и живота на българите, ще бъде описвано един ден в учебниците по история с много страшни думи. Факт е, че скоро благодарение на него ще има политическа емиграция. И всеки такъв политически емигрант ще е “обилно“ обзавеждан от прокуратурата с дела за неизвършени от него съчинени престъпления. А Пеевски трябва много да внимава, защото не е далеч времето, когато другарите му в тази завера ще го хвърлят на тълпата, за да отклонят вниманието от себе си, предупреждава Гамизов.

 

Той коментира неадекватното поведение на управителя на БНБ Иван Искров по повод КТБ. „Той е по-скоро жертва на собствената си глупост и неспособност да се противопостави на страшните неща, за които е знаел, но е предпочитал да мълчи. Дали е само страх или е имало участие в заговор е друг въпрос и аз не знам този отговор”.

 

Запитан прокуратурата чий интереси брани, Гамизов коментира: Тефтерчето на Филип Златанов ни даде отговор, кой крие прокуратурата и кой е с имунитет пред нея. Уравнението е с две неизвестни, а тефтерчето и случая КТБ е с отговор: Пеевски и Йовчев.

 

Съпругата на вътрешния министър Цветлин Йовчев работи в „Креди Агрикол”, което е доказателство, че Цветлин Йовчев цели контрол над големи територии в българското общество. Не е нещо ново това. Сицилия живя столетия под контрол и терор от организираната престъпност, която беше закриляна от държавата, допълни Гамизов.      

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4781 |17.07.2014 Избират председател на ВКС преди изборите . 1| 4661 |17.07.2014 Т. Попов пред Фрог: Не всички вложения до 100 000 евро ще сe обезщетят . 3| 4692 |17.07.2014 Ивайло Калфин:Банковата криза бе предизвикана насила . 3| 6464 |17.07.2014 Д-р Дечев пред Фрог: НЗОК служи на частните болници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads