Реклама / Ads
10| 4688 |07.08.2014 НОВИНИ

Патриотичен фронт: Няма да сме патерица на други партии

.
Нямаме намерение да сме патерица на други партии. Така от „Патриотичен фронт” обясниха на пресконференция евентуалното си сътрудничество с ГЕРБ.
 

Прекалено помпозно постъпи президентът, назначавайки това служебно правителство с късият му живот, който то има. То идва с големи обещания, но времето му е прекалено кратко. Първото, което правителството трябва да направи е да гарантира честни избори. Тук основно ще разчитаме не само ма премиера, но и на вътрешният министър,  каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обърна сериозно вниманое на финанасовата стабилност. Страната се намира във финансово-икономическа криза. Спешно трябва да се запълни държавния резерв. Да се подобри събираемостта на приходите от митниците, да се ограничат ДДС-измамите. По този начин да се осигурят средства за провеждане на изборите, изтъкна Каракачанов.

 

Ние ще инициираме среща с Близнашки. Финансовият министър не е с ранг вицепремиер, което определя важността на ресора. Ние нямаме самочувствието, че сме уникалните, защото в последните години се появиха много хора, които твърдяха, че са уникални, но заграбиха държавата и показаха, че не стават. За нас силната власт не означава силова власт. Това е създаване на силни и работещи институции, допълни още Каракачанов.

 

Лидерът на НФСБ Валери Сименово пък уточни, че хората ще могат да гласуват за „Патриотичен фронт”, който не е влизал в безпринципни договорки. Вярваме, че мислещите българи ще предпочетат патриотите, хората, които са влезли в политиката, за да дадат, а не да вземат, подчерта Сименово.

От Патриотичния фронт обявиха, че се надяват на предстоящите парламентарни избори да излязат колкото се може повече патриоти, за да се чуе гласът им. Те се надяват, че ще привлекат негласувалите до момента българи. Да подкрепиш патриотизма е все едно да обичаш майка си, отбеляза Валери Симеонов. Смятаме да обединим българите в Западните покрайнини и от Босилеград, каза евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5535 |07.08.2014 Георгиева: Тъжно е, само в София да говорят, че нямам шанс за позицията . 7| 5483 |06.08.2014 Културният министър: Няма да хвърлям вина върху предшествениците си . 13| 4994 |06.08.2014 Коалиция "Десните": Ще правим политика, няма да редим пасианси . 29| 4959 |05.08.2014 Новият премиер: Няма да останем слепи и глухи към болките на народа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads