Реклама / Ads
13| 22755 |13.06.2017 АКТУАЛНО

Пеевски наредил Лазаров до 1 година да оглави „Атака”

.
Лазаров уж пази гърба на Сидеров, но... Източник: БГНЕС
Светлозар Лазаров, бивш старшина и главен секретар на МВР, да оглави до една година партия „Атака”. Това бил новият политически проект на депутата от ДПС Делян Пеевски. Назначеният вече за главен координатор Лазаров, почна да се изживява като важна клечка в партията и първият човек до Волен Сидеров.
 
Така щяло да бъде, докато структурите свикнат с новия шеф и тогава Волен да се оттегли по „лични причини”. Това заявиха пред Фрог нюз националисти, недоволни от спуснатия с парашут в партията им кадър на Пеевски. Излиза, че ще станем „крило на ДПС”, срещу което тръгнахме преди години след Сидеров. Те смятат, че Волен е заблуждаван от определен кръг и не е наясно с това, което му се готви.

Новината за новото амплоа на Лазаров бе съобщена от партийната телевизия "Алфа", докато той и лидерът на "Атака" Волен Сидеров бяха на посещение в Русия, където участваха във форума "Какво ни обединява".

 

Светлозар Лазаров се хвали наляво и надясно, че е работил известно време в контраразузнаването. Служители на НСС си спомнят, че той наистина е бил там, в руското направление, но че не е успял да напише и един анализ през това време. Допълват, че кариерата му от старшина до днешния политически пост се дължи на тъста му, „червения” олигарх Камен Пенков, който бе зам.-министър на МВР и на Делян Пеевски. Лазаров и Пеевски кандидатствали и били приети в един ден за масони в софийската ложа „Проф. Асен Златаров”.

 

Лазаров се прочу с некадърно организираната акция срещу мъж с психични проблеми в Лясковец, при която загина един командос, а други трима бяха ранени. Вместо да бъде разследван за некадърно организираната акция, Лазаров бе покрит в секретния щат на ДАНС, където престоя повече от година.

 

След като ГЕРБ състави коалиция с „обединените патриоти”, в които влиза и „Атака” – изведнъж в партията се появи бившият старшина и главен секретар и зае втория по важност пост.

 

Светлозар Лазаров е известен още с близките си отношения с главния обвиняем по делото „Октопод” Алексей Петров.

 

Странно и тъжно е, че Волен си мълчи, след като години наред се бореше срещу инфилтрирането на подобни субетки в политиката, споделят негови сподвижници.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7082 |10.06.2017 Цацаров: Центровете на Пеевски и Прокопиев раждат измислени скандали . 23| 10086 |07.06.2017 На 14 юни: Народът срещу Пеевски и мафията във властта . 7| 6019 |06.06.2017 Светлозар Лазаров се прави на хрисим русофил, който няма нищо общо с КОЙ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads