Реклама / Ads
3| 2546 |28.03.2024 НОВИНИ

Слави Трифонов се завръща....в телевизията

.
Мястото в парламента на партията на Слави Трифонов ИТН може и да не е сигурно при едни предстоящи нови избори, но затова пък хората на шоумена ще получат утеха. А именно завръщане в телевизията. И то не къде да е, а в бТВ. Завръщането на Трифонов не е директно.
 

Това ще стане чрез нов сезон на риалитито "Бягство към победата". То бе излъчвано преди години в рамките на "Шоуто на Слави" и се радваше на не малък зрителски интерес. Шоуто се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства, информират от бТВ.

 

Риалитито има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“. По сюжет, предаването доста напомня на Amazing race - световен формат, в който отбори по двама души обикалят света, преминават различни по тежест изпитания и накрая една двойка печели един милион долара. 

 

Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица телевизионни предавания като "Гласът на България", Music Idol, Dancing Stars, Lord Of the Chefs, "България търси талант" и други.

 

Пътят на двойките ще се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 2726 |28.03.2024 Отиваме на избори! ИТН получиха папката от президента и я върнаха празна . 2| 4809 |28.03.2024 Тази година морето ни ще не е само Черно, ами и по-солено . 1| 2325 |28.03.2024 Преди Великден: Родното агнешко месо стигна рекордната цена от 32 лв. за кг. в Пловдив . 4| 2395 |28.03.2024 Русия отново атакува Одеса, където продължават да живеят хиляди украински българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads