Реклама / Ads
64| 4752 |22.07.2011 НОВИНИ

Волен Сидеров: Не Цветанов, Трайков е за смяна

.
Волен Сидеров
Не Цветан Цветанов, а Трайчо Трайков трябва да си отиде от това правителство. Това обяви по Би Ти Ви тази сутрин лидерът на “Атака” Волен Сидеров.
 

Според него Трайков допуснал тежки гафове в икономиката. А последното му прегрешение ще бъде ако подпише договор с фирма “Шеврон” за добив на шистов газ в Добруджа. Това значи да убием земеделието и най-плодородната земя в държавата, обяви още Сидеров.

Той беше категоричен, че на страната на ГЕРБ и няма да подкрепят вота на недоверие срещу правителството. Според него най-странното било, че сини и червени са се събрали в една коалиция, но тази позиция на ръководството на десните не се подкрепяла от електората им. Те не говорят вече само за оставка на правителството, а и за предсрочни избори. В същото време Мартин Димитров казва, че това управление няма алтернатива. Пиар ли си правят тези хора или просто ни разиграват, попита лидера на “Атака”.

Той обяви, че най-вероятно на президентския вот на балотажа ще бъдат ГЕРБ и Атака. По възлови теми ние имаме сериозни различия с партия ГЕРБ. Така например настояваме основните фирми в икономиката да са в български ръце, а не да зависят от чужди компании.

Според Сидеров Ивайло Калфин няма никакви шансове на изборите, защото е политически предател и червеният избирател няма да му прости това.

Лидерът на “Атака” и Ани Цолова влязоха в открит конфликт при опита на водещата да изясни защо се е налагало преди изборите депутати на партията му да подписват документи, че са гаранти по заеми на офшорни фирми. Сидеров отказа да отговори, обяснявайки, че няма нищо общо с тази тема, а прокурорското разследване не го уличавало в нищо.

Според него Цолова имала подход на следовател и депутатът даже се усъмни, че карала кратък курс за дознател.

Измъквате се, оставяте съмнения в зрителите, бе краткият коментар на Ани Цолова, която така и не успя да разбере какви документи са подписвали депутатите на “Атака”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 5072 |20.07.2011 Борисов доволен от доклада, благодари на Барозу . 138| 5222 |17.07.2011 В. Сидеров: Атака няма да подкрепи вота . 17| 4987 |13.07.2011 Още един атакист напусна Волен . 16| 5847 |13.07.2011 Сидеров: Турска цистерна заплашва българи, а Гюл говори на турски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads