Реклама / Ads
6| 9344 |19.06.2017 АКТУАЛНО

Алгафари: Великата българска стена е като швейцарско сирене

.
Мажд Алгафари
Като посадиш дърво, очакваш плодове. Светът сам си създаде тези групировки и войната между етносите и религиите. Сега се берат плодовете. Това каза Мажд Алгафари по БТВ.
 

Считам, че случилото се в Лондон е отмъщение  на хора, които  са загубили. Той отмъщава на мюсюлмани, които не са ислямисти. Може да са ислямисти  като дума, но нямат нищо общо с исляма. Политиците ни въвлякоха в тази война.

 

Всяко нападение е терористичен акт. През 2014 година идваха сирийци, пакистанци, иракчани . От Конго и Мали бягат по икономически причини . На ден имат по 1-2 долара. Как да преживеят там?! Сега   90 на сто от хората, които минават през нашата граница, са престъпници.  Най-нагли са афганистанци и пакистанци.  Имат си цел. Не го интересува  нито полиция, нито нищо.

 

Държат се нагло с всеки, който ги задържи. Ти го питаш нещо, той те гледа в очите и те лъже. Значи нещо крие. Преводачи вече няма на границата. Никой няма да работи за 15 лева на час. Тази Наредба не става за 5 стотинки. Добре, че съдилищата не я спазват. За това качествените преводачи си стоят вкъщи. Има една преводачка, която е превала вместо герба на България като печат. Това вреди на националната ни сигурност. Това е качеството на преводачката. А тя е към консулския отдел.

 

Какво значи намалял натиска на границата? Тук няма такава величина. Просто си намаля потока. Всеки божи ден има успешни опити. Поток си има. Каналджийството  си работи. Великата българска стена е като швейцарско сирене. Защо журналистите нямат право да видят оградата, там където искат? А бежанците имат право.  Оградата си я режат. Стълбата си стои. На  влизащите целта им е Европа. Тук никой не остава. Не водим разпити, за да спестим пари. Кой отговаря за националната ни сигурност? Защо не го разпитате за тези неща? Всичките ни политици си играят с националната ни сигурност. Много пари се изкарват от бежанците. Има черни каси за тази работа. Политиците се шегуват с нас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 12321 |17.06.2017 Бизнесменът Ивайло Пенчев: Ядосат ли ме много, ще стана премиер . 1| 8257 |13.06.2017 Нидал Алгафари: Наивни са сравненията на Десислава Радева . 0| 5973 |11.06.2017 Много дъжд, че и сняг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads