Реклама / Ads
0| 4500 |24.05.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 25 май

.
 

Отбелязва се Европейския ден на граничните полицаи.

От 10.00 ч. в Информационния център на Европейския съюз (ул. "Московска" №9, София) Зинаида Златанова, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, ще представи пред медиите инициативата на Представителството за провеждане на серия от информационни семинари за учители и експерти, посветени на обучението в областта на биологичното разнообразие. На пресконференцията ще присъства Нона Караджова, министър на околната среда и водите.

В 14.30 часа в зала 232 на Народното събрание ще се проведе заседание на вътрешната комисия, на която ще бъде изслушан директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Иво Карагеоргиев и Стефан Рангелов за нерегламентирана транзакция.

ДКЕВР ще проведе открито заседание от 10 часа.

От 14 часа в централата на БСП ще бъде дадена пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

От 12.30 часа в централата на СДС ще се проведе пресконференция след редовното заседание на Националния изпълнителен съвет на партията.

Столичен инспекторат ще проведе специална кампания по проверка на търговски обекти, стимулиращи продажбата на свои стоки и/или услуги, чрез изписани рекламни послания единствено на чужд език. Акцията ще стартира в 10:00 часа от бул. „Витоша” и ще продължи през целият ден на територията на централната градска част на столицата.

От 13.30 часа в КНСБ ще се проведе пресконференция след работна среща на ръководството на Конфедерацията с ръководството на Националното сдружение на общините в България, на която ще бъде подписан Мемурандум за сътрудничество между двете институции.

От 11.30 ч. ще се проведе 39-та Среща на Борда на директорите на БС на ЧИС на която домакин е БТПП, в рамките на ротационното председателство на ЧИС на България.

В 10.30 часа на Терминал 1, гише Информация авиокомпания Wizz Air и „Летище София” дават пресконференция във връзка със старта на новите дестинации на Wizz Air от София до Париж Бове, Мадрид, Франкфурт Хан, Болоня Форли. Тогава ще се състои и освещаването на новия самолет на авиокомпанията.

От 11 часа в БТА ще дадат пресконференция професионалните организации от погребалния бранш в България на тема: „Моделът "Глутница" в погребалната дейност на Столична община. Много въпроси без отговор”.

От 11.00 ч. в зала 1 на хотел „Верея” в Стара Загора ще се проведе първа работна среща за областно планиране на социалните услуги на територията на област Стара Загора.

„Дружество за подпомагане на български домове за деца – Берлин " и „Национален алианс за работа с доброволци“- Пловдив дават пресконференция в БТА Пловдив, пл. Централен 1 от 11.00 часа във връзка с последствията от опита за самоубийство на двама подрастващи и от пожара в дома за деца, лишени от родителски грижи "Мария Луиза" – Пловдив.

От 18 часа на открита сцена в Крайдунавски парк фолклорен театър “Нексус” от Йордания ще представи традиционното изкуство и древните обичаи на Хашемитското кралство от Близкия Изток. Формацията е участвала в международни фестивали в Ирак, Турция, Йемен, Тунис, Египет, Италия, САЩ, Унгария, Чехия, Гърция. Самият фолк театър организира два международни фестивала.

България ще участва на най-голямото изложение за конгресен и бизнес туризъм в света IMEX – Франкфурт от 25 до 27 май 2010 г.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4573 |20.05.2010 Предстоящо на 21 май . 0| 4493 |20.05.2010 Предстоящо на 20 май . 0| 4350 |18.05.2010 Предстоящо на 19 май . 0| 4175 |17.05.2010 Предстоящо на 18 май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads