Реклама / Ads
0| 4999 |20.07.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания с неврохирурга доц. д-р Токташ – Варна 5 и 6 август

.
Източник: Група Болници Медикал Парк
На 5 и 6 август с голямо удоволствие посрещаме отново един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург - доц. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикал Парк Пендик“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 5 и 6 август 2021г. в морската столица Варна. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.
 

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефон +359 878 500 920, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Доц. Токташ са насочени към:

 

·         пациенти с вече установени заболявания

·         пациенти, нуждаещи се от второ мнение

·         пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е доц. д-р Токташ?

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

В работата си, Доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

·         Лумбална дискова херния

·         Цервикална дискова херния

·         Тумори на гръбначния стълб

·         Тумори на гръбначния мозък

·         Сколиоза

·         Малформация на Киари

·         други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза, той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ на 5 и 6 август 2021г. във Варна, трябва да си запишат час предварително на:

 

·         телефон: 0878 500 920

·         да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4535 |28.06.2021 В помощ на децата с ортопедични заболявания - ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 16-ти и 17-ти юли 2021 . 0| 5766 |17.06.2021 За всички пациенти с очни заболявания - безплатна консултация със светилото в офталмологията доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу . 0| 5548 |01.06.2021 Безплатни консултации със специалист по гастроентерология и обща хирургия на 12 юни в София . 0| 4990 |18.05.2021 За пациенти с онкологични заболявания – безплатна консултация с ТОП онколога доц. д-р Чигдем Афшар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads