Реклама / Ads
2| 8145 |29.11.2021 ХРАНА И ВИНО

Бонбони Амфора – Незабравим вкус в нова опаковка

.
Незабравим любим вкус от детството в нова опаковка. Сигурни сме, че Амфора са любимите бонбони на толкова много български семейства. Имаме добра новина за вас – традициите и вкусът се пренасят в нова опаковка.
 

Интересен факт е, че нито една от съставките не е променена или заменена с друга от самото създаване на бонбоните още преди близо 50 години. И до днес те се произвеждат със същите машини и същата технология и рецепта.

 

Но колко от вас знаят историята на Амфора?

 

Историята на шоколадови бонбони Амфора започва през далечната 1971 г. Датата е 11 ноември – тогава е направена първата копка в строежа на нов цех за производство на шоколадови изделия.

 

В просторните производствени помещения са монтирани модерни машини, а гордостта е съвременната за ония години поточна линия „ОКА – Зьолих – Льош“ и нови производствени линии специално за шоколадови бонбони, с които се постига богато разнообразие от различни вкусове шоколадови бонбони, които правим и до днес.

 

В този период са разработени и нови 8 рецепти за шоколадови бонбони носещи имената на части от Тракийското съкровище и древни гръцки богини. От всички тях във времето като най-любим е останал вкусът на шоколадови бонбони Амфора. С високата си степен на механизация, машините заменят ръчния труд, но любовта и майсторлъка, който влага компанията в производството си, не може да бъде заменен от никоя машина. И до днес се е запазил оригиналния леко конячен вкус на бонбони Амфора, чиято рецепта се пази в тайна от десетилетия.

 

Амфора през годините

 

През всички години на преход е запазен както вкуса, така и иконичния символ амфора на опаковката, както и типичните за марката шарки на бонбона. Гарантираме, че не може да се намери бонбон с еднаква шарка.


.

 

Идеята за ребрандиране идва като полъх, който да освежи опаковката и да припомни дори на по младите за класическия и традиционен вкус на бонбони Амфора, които може би са опитвали като почерпка от по-стар техен роднина или близък.

 

Бренди, ягода или карамел? А може би и трите?

 

Класически фонданови бонбони са комбинация от дългогодишна традиция и истинска наслада. Можем да избираме от три вида:

 

Традиционните бонбони с лек бренди вкус


.

Класика с щипка ягодов вкус


.

Топящ се карамелен вкус, обвит в познатата шоколадова обвивка на Амфора


.

Още днес се наградете с вълшебния вкус на сладък спомен от детството в чисто нова опаковка!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8254 |18.11.2021 Бутер кифлички с пълнеж от ябълки, орехи и канела . 0| 10044 |27.10.2021 Видове безглутеново брашно и съвети за правилна употреба и съхранение (Част 2) . 0| 14341 |12.10.2021 Типове брашно и добив. Видове глутеново брашно и приложението им в сладкарството (Част 1) . 1| 11831 |12.07.2021 Снекинг с домати – здравословната алтернатива, която ще укроти глада между основните хранения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads