Реклама / Ads
1| 4719 |16.02.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с Доц. д-р Мехмет Салих Баран на 25 февруари в София

.
На 25 февруари 2022г. в София гост на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ ще бъде специалистът по физикална терапия и рехабилитация - Доц. д-р Мехмет Салих Баран. Той ще ни гостува по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. В рамките на деня, специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или лечение в чужбина за своите заболявания.
 

Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация със специалиста е да се обадят на телефоните на здравния център 0879 009 742 / 0878 500 940 и да запишат час за консултация.

 

Кой е Доц. д-р Мехмет Салих Баран?

 

Доц. д-р Мехмет Салих Баран завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на Истанбулския университет през 1994. Завършва специализацията си по физиотерапия и рехабилитация в Учебна и изследователска болница за физикална терапия и рехабилитация в Истанбул. Д-р Мехмет Салих Баран предоставя услуги в болница „Медикъл парк Газиосманпаша.

 

Основните клинични области на интерес на Доц.д-р Мехмет Салих Баран включват:

 

PRP
Лечение на ставите
Спортни травми
Невро-рехабилитация
Болка в гърба
Болка във врата
Остеопороза
Ортопедична рехабилитация
Анкилозиращ спондилит(Болест на Бехтерев)
Ревматични заболявания
Множествена склероза – MS
Церебрална парализа
Параплегия
Хемиплегия
Лимфедем
Болести на сухожилията и други

Отделението по физиотерапия и рехабилитация в болница „Медикъл парк Газиосманпаша“,Истанбул разполага с най-съвременната медицинска апаратура и има за цел да предостави здравни услуги,отговарящи на всички международни стандарти.

 

Отделението по физикална медицина и рехабилитация се занимава с:

 

-Ортопедична рехабилитация- рехабилитация на спортни травми, рехабилитация след фрактури, рехабилитация в следоперативен период на операция на менискуса и рехабилитация след артропластика

 

- Рехабилитация на мускулни заболявания-международно признати физиотерапевтични протоколи се използват за предотвратяване на ставни проблеми или коригиране на ограничената подвижност на ставите, за облекчаване на болки в кръста и врата и за рехабилитация на ревматоидни заболявания.

 

- Неврологична рехабилитация- на пациенти с пара- или хемиплегия и гръбначни наранявания се предоставят физиотерапевтични и рехабилитационни услуги след мускулни, сухожилни и нервни наранявания и церебрална парализа.

 

- Провеждат се физиотерапевтични и рехабилитационни програми за предотвратяване на ставни контрактури и намаляване на загубата на функция след диагностициране и медикаментозно лечение на ревматични заболявания, особено при пациенти с ревматоиден артрит и анкилозиращ спондилит.

 

- Рехабилитация при остеопороза и дегенеративни ставни заболявания,

 

- Лечение и рехабилитация при синдром на фибромиалгия, синдром на миофасциална болка, темпоромандибуларни заболявания и сколиоза,

 

- Белодробна рехабилитация,

 

- Сърдечна рехабилитация,

 

- Рехабилитация след микрохирургична операция при наранявания на ръката

 

- Гинекологична физиотерапия при уро-гинекологични заболяваниял

 

Предоставя се широк спектър от физиотерапевтични и рехабилитационни услуги, като вътреставно инжектиране, инжектиране на меки тъкани, PRP при заболявания на опорно-двигателния апарат, неврална терапия, мезотерапия ,лечение на болка със суха игла, мануална терапия, лимфен дренаж и други.

 

Ботулиновият токсин се използва при избрани пациенти за церебрална парализа, инсулт и спастичност в резултат на увреждане на гръбначния стълб.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц. д-р Мехмет Салих Баран на 25 февруари 2022г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 009 742 и 0878 500 940

 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

Имайте предвид, че прегледи няма да бъдат извършвани по време на консултациите. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4887 |15.02.2022 Ортопедът – специалист по раменна хирургия - Доц.д-р Илкер Ерен ще проведе безплатни консултации на 23 и 24 февруари 2022 в София . 0| 4360 |14.02.2022 За всички пациенти с ортопедични заболявания – онколог-ортопедът доц. д-р Мехмет Али Деведжи ще проведе безплатни консултации на 23 и 24 февруари 2022 в София . 1| 5059 |18.01.2022 Безплатни онлайн казино игри – съществуват ли такива и как да ги играем . 0| 4059 |18.01.2022 За всички деца с хематологични и онкологични заболявания, безплатни консултации с проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads