Реклама / Ads
0| 4864 |09.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Обувките Vans вече имат култов статус. Открийте как да изберете правилния модел за вас

.
Vans е жива история, превърнала се в култов иконичен бранд. С техни обувки, редица популярни атлети от екшън спортовете са печелили победа след победа. Носят ги артисти, музиканти, публични личности от различни направления. Любимите на скейтърите обувки, днес са модна сензация и са предпочитани от хора от всички възрасти, по цял свят. Да си обут във vans, е уважение към традицията и олд скуул класата. Какво ги прави толкова специални и как да откриете своя чифт?
 

Vans - история на култовия бранд създаден през 1966 г.


Четирима приятели, сред които братята Пол и Джим ван Дорен откриват едноименната Van Doren Rubber Company в Анахайм, Калифорния. Интересното е, че тя произвежда обувките на място по поръчка и директно ги продава. Първия ден, 12 клиенти купуват обувки, които същия ден са направени специално за тях. На фамилията на основателите, започват да наричат обувките Vans. Скейтърите от 70-те харесват грапавите и гъвкави подметки и започват да носят vans из цяла Калифорния. Знакови модели като Vans#44 "автентичните" и Vans#95 Era се превръщат в символ на цели поколения скейтбордисти. Логото "off the wall" на бранда и отличителната текстура, наричана "джаз каре" – шарката в черно и бяло, са създадени. Днес, те са знакови за vans обувки. Компанията произвежда обувки за спортове като скейтборд, сърф, уейкборд, сноуборд, свободен стил мотокрос и суперкрос, BMX и други. Отличава се като лидер в екшън спортните обувки. Днес е с култов статус в световен мащаб.  

 

Защо да изберете кецове Vans за всекидневен комфорт и специални събития?


Те са не само модерни, те са качествени. От самото им създаване, са направени да бъдат издръжливи - все пак, са обувки за спортисти. Освен това, са и супер удобни. Някои модели, включват и супер иновативни технологии, които подкрепят още по-добрите спортни постижения и съответно предоставят много добър комфорт. Обувките са и много адаптивни и гъвкави.

 

Автентичната скейт култура е още по-актуална днес. Преди всичко, vans са класика, a класиката никога не излиза от мода. Брандът прави кецове и маратонки за всички възрасти - за училище, работа, спорт, разходки, точно като други любими брандове като g star. Някои от най-популярните модели като Old Skool, Sk8-Hi, Authentic, Era, Slip-on са семпли, изчистени и изключително актуални и в днешния контекст. За всяко събитие, си има подходящ чифт vans.

 

Предлагат се в изключително разнообразни дизайни и цветове, които позволяват всеки да открие правилното решение за себе си, своя вкус и облекло и повод. Минималистичните модели в черен или бял цвят са подходящи и за съчетаване с по-взискателни аутфити. Цветните модели са идеално решение за спортно ежедневие. Old skool дизайните пък, отиват дори за специални ивенти. Vans имат дори колекция, създадена съвместно с Музея на модерното изкуство в Ню Йорк.

 

Основните модели на бранда са в толкова много вариации, че няма как всеки да не намери сред тях своя любим чифт – в типичното каре, в бяло и черно, във всякакви цветни варианти, ниски или високи, с връзки или ластик. Изберете своите vans и ги носете гордо всеки ден – с любимите си джинси, рокля, пола, гащеризон, дори елегантен панталон. Изборът е ваш, комфортът – задължителен, отличителната визия – гарантирана. Ако търсите удобство и за по-лежерните моменти в ежедневието, предлагаме ви да опитате усещането и от чифт крокс – друг култов и отличителен бранд, който винаги привлича погледите и ви позволява да се съхраните комфорта си, като същевременно изразите личния си стил чрез подходящ за вас модел.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5898 |18.08.2022 Гръцкият интерконектор вече е свързан с родната газопреносна мрежа . 0| 5307 |15.08.2022 Васил Начев: Все повече ще се говори за “Газпром” - такива доставки не може да има, но ще привлекат внимание. Идват избори . 0| 3397 |26.06.2022 Европейците започват да пътуват все повече . 0| 30526 |28.05.2022 Предприемачът Красимир Стойчев: Едно ВЕИ за домакинствата няма да струва повече от 10 хил. лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads