Реклама / Ads
0| 7801 |23.11.2022 ХРАНА И ВИНО

Въпреки кризата Ведра кафе продължава да показва темп на растеж и развитие

.
Във Ведра следваме своят път и се стараем да не се отклоняваме. Във нито един момент не сме спирали да се грижим за най-важните в нашият бизнес, а именно клиентите. Щастливи сме, че те оценяват отношението, грижата и мисълта които влагаме във всяко едно късметче, малко подаръче и всяка кутия, която изпращаме в различни край на България.
 

Наближават едни от най-хубавите празници - Коледните, а всички знаем какво е отношението ти към подаръците и Коледното настроение. Какво да очакваме този път?

 

Коледното настроение ни е обхванало изцяло и сме сигурни, че ще го предадем и на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Освен многото събития, в които ще участваме сме приготвили и четири специални коледни кутии. С тях сме сигурни, че няма как да не зазвънят коледни звънчета в душата на всеки. Самите им имена предвещават прекрасни коледни моменти: Коледен Уют, Коледна Емоция, Коледна Енергия и Коледна Магия. Това, което пожелаваме на всички се състои в тези четири имена.


.

А в самите кутии ще намерите прясно изпечено Ведра кафе, смес за греяно вино, мед със специална лъжичка, коледни сладки изкушения, нашите ръчно изработени късметчета, ароматните ни коледни свещи, коледни картички и бенгалски огън. Събрали сме селекция коледни филми, рецепти за сладки, плейлисти с коледна музика, специален ритуал за сбъдване на желания и още куп изненади. И всичко това поднесено по уникален начин в типично наш стил.


.

Галя, ти спомена че ще участвате на много събития. Би ли ни разказала повече за тях?

 

Много съм щастлива, защото графикът ни е запълнен за месеци напред. Ведра вече е доста разпознаваем бранд и ни търсят както за най-различни фермерски, коледни и занаятчийски базари, така и за всякакви корпоративни събития. Ведра кафе много сериозно започва да стъпва и на бизнес сцената, което е знак колко високо оценени сме на всички нива. И точно заради това за да отговорим на нуждите на нашите корпоративни клиенти, за първи път създадохме 4 иновативни подаръчни кутии, които са много приятен и вкусен начин да кажеш благодаря на служителите и партньорите си за съвместната работа през изминалата година. На линия сме да им помогнем да внесат уют и коледно настроение, в иначе така забързаното им ежедневие.


.

Какво предстои на Ведра кафе в краткосрочен план?

 

Подготвили сме чисто нови КОЛЕДНИ напитки , много видове коледно лате, топъл шоколад, нашите коледни кутии и разбира се, коледно настроение и усмивки и ви очакваме на:

 

02.12-04.12 - може да ни откриете в градината на Гранд хотел София, част от Базар на изкуствата и творческите занаяти;

03.12 - любима Стара Загора ще ви донесем поръчаните подаръци на КоренЯк - фермерски и занаятчийски пазар и ще заредим запасите с кафе;

09.12-11.12 - отново в Гранд Хотел София;

16.12-18.12 - сме на Витоша фест в Бояна;

17.12 - Стара Загора на чисто новият и много успешен фермерски пазар;

16.12-26.12 - за първи път сме част от Базар Капана в гр. Пловдив и нямаме търпение;

01.12-31.12 - целият месец сме в една красива дървена къщичка на най-голямата ; изграждана до сега ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА, Княжевска градина, точно срещу университета.


.

Галя, с всяка наша следваща среща успяваш да ни изненадаш отново и отново. От сега с нетърпение очаквам следващата ни такава.

 

От сега само ще ти загатна, че подготвяме нови партиди и видове кафета, както и колаборации с наши партньори. А сега искам да пожелая на всички ваши читатели много здраве, светли и споделени празници, радост и светлина в душата!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5453 |22.11.2022 Детска бригада се посвети в тънкостите на градинарството и пчеларството . 0| 11048 |08.10.2022 Медико-биологични характеристики и достойнства на храна на прах ”Вега плюс” . 0| 10056 |17.09.2022 Кои са най-добрите съдове за безвредно и здравословно готвене? . 0| 10099 |26.07.2022 Фестивал на торта Гараш, живи статуи и още много изненади очакват русенци в края на лятото
Реклама / Ads