Реклама / Ads
0| 3526 |18.05.2023 АРТ ДЖУНГЛА

Примата на българската естрада Лили Иванова издава книга със записки от личния си дневник

.
Източник: БГНЕС
Примата на българската естрада Лили Иванова издава книга със записки от личния си дневник. Творбата е озаглавена „Лили Иванова. Моят личен дневник“ и ще бъде представена на 19 май в Народния театър „Иван Вазов“, където голямата певица ще изнесе бутиков концерт, съобщи bTV.
 

„Могат да ми простят физическата сила и младостта, която изглежда непреходна, но не могат да ми простят силата на духа, защото моят дух ги смазва. А това е мотото на живота ми“, пише Иванова в своята книга.

 

В изданието са събрани и част от интервютата на певицата от последното десетилетие. Показани са и всичките й награди, сред които двата приза „Златен Орфей“, десетки държавни и международни музикални отличия, както и връчените й пагони на полковник от Българската армия.

 

„Лили Иванова. Моят личен дневник“ илюстрира също така настроенията на великата ни певица към модата. В изданието читателите могат да видят приблизително 270 снимки, като за първи път са показани архивни фотографии на нейните родители, на сестра й и на нейните племенници.

 

Освен всичко друго, книгата включва и размишления на Лили Иванова за Бог, България и публиката, които естрадната прима е записвала през последните 15 години.

 

„Дневникът на Лили Иванова - това е вътрешният й свят, където тя не допуска никого. Върху белите листове, изписани с красив почерк, сякаш е нарисувана душата й. И когато ги разгръщаш, виждаш една силна и одухотворена личност, която знае какво иска, измислила е как да го постигне и е наясно с цената, която ще плати за това. Приятелство и предателство, любов и омраза, истина и лъжа, грешка и прошка, политика и история, свобода и окови, минало и бъдеще, сцена и публика – това са дневниците на Лили Иванова. Те са равносметка на един емоционален, взривяващ и достоен живот, чиято спирала се движи винаги нагоре. С една мисия – Лили живее, за да пее“, коментира редакторът на книгата Валерия Велева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3600 |03.03.2023 Според Ричард Крамптън образованието е най-важно в българската история . 2| 4494 |17.12.2021 Хосе Карерас: Операта е любов. Щастлив съм да застана пред българската публика . 3| 5367 |09.11.2021 Малкият брат на Ботев загива в щикова атака край Сливница в Сръбско - българската война . 0| 3280 |05.10.2021 Българската банда JEREMY? - част от световното EXPO 2020 в Дубай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads