Реклама / Ads
1| 19605 |27.03.2009 НОВИНИ

Еротична бомба от Италия иска да опита Бербо в леглото

.
Източник: Неделчо Хазърбасанов
Италианската порно звезда Symba призна, че иска да провери какъв играч е Димитър Бербатов в леглото. Изкусителката на мъже гостува в София на петото издание на Eros show.
 
Италианската порно звезда Symba призна, че иска да провери какъв играч е Димитър Бербатов в леглото. Изкусителката на мъже гостува в София на петото издание на Eros show. Вчера то бе официално открито в столичната зала „Универсиада”. Пред медиите Symba, която е известна като художничка на еротични картини на живо разкри, че любимият и футболен отбор е „Manchester United”, а от както “вашият Бербатов играе там, съм му голяма фенка”.



Вчера няколко хиляди почитатели на еротичните преживявания изпълниха изложението като жените се оказаха голяма част от любопитната публика.



Тази година участнички в шоуто са звездите Dora Meszaros, Linda Racz, Regina Moon, Alina, Alexandra, Symba, и др. Освен еротичните им изпълнения на голямата сцена в „Универсиада”, те танцуват и в т.нар. частен театър, където всеки може от близо да се наслади на омайните им способности да говорят с телата си за еротика. На изложението се представят секс магазини, агенции за модели, фирми за фитнес, енергийни напитки, списания, телевизионни програми. Особен интерес предизвиква и щандът на Министерството на здравеопазването. Тук можете да си направите безплатен тест за СПИН.
Еротичната фиеста продължава и утре.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads