Реклама / Ads
14| 28826 |30.08.2010 НОВИНИ

Дупе насън ‒ богатство наяве!

.
Видиш ли в съня си дупе, значи ти предстоят финансови постъпления Източник: log.bg
Мистерията около сънищата си остава неразгадана. Сънувате ли пари или секс, напр., това е обезпокоително.
 

Ju_18 SmileCoolSmile

Сънувате ли често? А помните ли какво сте сънували или веднага, след като се събудите, забравяте? Случвало ли ви се е да си запишете някой сън? Всъщност, средно човек прекарва около 4 години от живота си сънувайки, което значи, че поне половината от тях запомня. А поне на всеки втори му се случва да сънува един и същи сън няколко пъти подред, като това може да трае от няколко дни до години.

Мистерията около сънищата обаче остава неразгадана въпреки хилядите проучвания и изследвания, правени досега. Никой учен не може ясно и точно да ни отговори на краткия въпрос „Защо сънуваме?” Хипотезите обаче са многобройни. З. Фройд открил, че сънищата отразяват нашето вътрешно Аз и че от тях могат да се вадят заключения за душевното състояние на един човек. Неговото твърдение, че сънищата са съзнателно действие, за онова време било революционно. На тезите на Фройд обаче им е липсвало научното потвърждение, защото измерването на електрическата активност на мозъка е възможно едва от 20-те години на нашия век.

През 1953 година са открити познатите на всички REM-фази (Rapid Eye Movements), които се характеризират с бързо, въртеливо движение на очите. В тези фази мозъкът е по-активен, отколкото във фазите на дълбок сън. В началото се е смятало, че само в REM-фазите се сънува, но това така и не се доказва. Все пак е вярно, че ако човек бъде събуден по време на REM-фаза, той най-добре си спомня сънищата. Знае се, че по време на тези фази сънуването е и най-интензивно. При провеждане на експерименти с плъхове е било открито, че сънищата имат важно значение за формирането на паметта. Разбрало се, че ако на плъховете им се попречи да достигнат до REM-фази, на следващият ден те не могат да си спомнят например къде им е мястото за храна.

Колкото и обаче да се ровим в теории за сънищата, едва ли ще открием най‒точния отговор, който да ни задоволи. Затова пък обаче още от памти века, човекът се е ориентирал към това не да нищи причините за сънищата си, а тяхното скрито значение. Всеки познава поне по една остаряла, сбръчкана бабичка, която има в главата си хиляди значения на смислени и безсмислени сънища. Ако по времето на Ботев тълкуването на сънища е звучало много по‒старомодно, като например: „Ако сънуваш краставо магаре, то ще целунеш ръка на дядо владика”; „Ако сънуваш маслини или лакерда, то ще станеш цар”; „Ако сънуваш капела, ще ти замирише на армея(зелева чорба) и на кучешница”, то сега някои съновници могат да дешифрират даже появата на мобилни телефони и компютри в сънищата ни.

Тук ви предлагам някои от най‒стандартните тълкувания на най-честите сънища, а пък вие решавате дали да им се доверите:

Аквариум‒ Подреждаш ли аквариум насън, значи ти предстои да започнеш нова работа. Празен или счупен аквариум в съня ти вещае проблеми в любовта и притеснения за близки. Пълен с риби аквариум в съня ти е знак за пари и радости.

Акула‒ Видиш ли в съня си акула, значи че в действителността ще имаш много неприятности. Ядеш ли акула в съня си, в действителността трябва да спреш с разходите и ще започнат да се развиват делата ти. Убиеш ли акула в съня си, значи ти предстои да получиш колет или наследство.

Баба‒ Сънуваш ли бодра и весела баба, значи че в скоро ще срещнеш нови приятели. Видиш ли в съня си тъжна или грохнала баба, значи че някой от познатите ти ще се възползва нечестно от теб. Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна. Сънят вещае вечната женска мъдрост. Сънуваш ли баба, която не познаваш, значи трябва да се придържаш към обещанията си. Сънуваш ли баба си, предстоят ти щастливи вести. Видиш ли в съня си баба, значи трябва да приемеш предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа.

Бански‒ Ако си облечен с бански насън, те очаква нещастна любов. Ако купуваш бански, ще проявиш учудващо, силно лицемерие, може би съвсем нехарактерно за теб. Сънят ти подсказва, че няма да е излишно да погледнеш по‒сериозно към вътрешното си „аз".

Бебе‒ Да сънуваш бебе не е на хубаво. Появата на бебе или бебета в съня е признак на проблеми, болести и мъка. Своето бебе ако сънуваш болно, предстоят многобройни неприятности. Но ако е здраво и хубаво бебето, ще се радваш на добри приятели. Жена ако сънува, че се грижи за бебе, ще бъде измамена от приятелка. Ако сънуваш, че ти си бебе или че бебе ти говори, ще станеш свидетел на някаква измама, хитрина, шмекерия. Възрастен ако сънуваш като бебе, неволно ще го измамиш.

Баща‒ Ако видите баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава че трябва да разчитате на себе си повече. Ако сънувате че баща ви е умрял, означава че много внимателно трябва да обмисляте действията си.

Бивш приятел‒ Ако сънуваш бивш приятел, значи едно неочаквано произшествие ще ти се случи.

Вампири‒ Ако видиш в съня си вампири или самият ти вампирясаш ти предстои сватба по сметка. Ако станеш жертва на вампири в съня си ти предстои да разбереш, че вършиш неща незъобразни със закона и недостойни. Но също така ще бъдеш недостатъчно силен, за да овладееш себе си.

Вериги‒Видиш ли в съня си вериги, означава че имаш страх, че някой ще осуети намеренията и плановете ти. Сънуваш ли, че се освобождаваш от вериги, означава че ти предстои да се оттърсиш от насъбралите се проблеми и грижи. А ако сънуваш, че си задържан във вериги, означава че ти предстои независимост на работно място и удовлетворение от това.

Викане‒Викаш ли насън, ще чуеш новина. Ако друг вика в съня ти, околните ще научат тайните ти.

Вода‒ Тези, които често сънуват вода или неща свързани пряко с водата, са склонни към хрема, студенокръвни и доста флегматични. Ако си болен и сънуваш бистра изворна вода, на добро е. В скоро време ще възстановиш силите и здавето си. Ако пък сънуваш мръсна вода в извор или поточе, пази се, дебне те болест и безсилие. Ако вадиш чиста и бистра вода от кладенец, а си ерген, това е знак,че скоро ще се ожениш за хубава и имотна жена. Ако даваш на някого да пие чиста вода, той ще получи подкрепа от теб. Видиш ли насън как пресъхва вода, извор, кладенец или нещо подобно, не е на хубаво. Очакват те беднотия и неприятности от всякакво естество. Пиеш ли насън топла вода, пази се от неприятели и преследване, от оскърбления. Колкото по-топла е водата, толкова неприятностите ти ще са по-големи. Ако насън се опитваш да пренесеш вода в плат, счупен съд, дреха или нещо, с което всъщност не може да се носи вода или е много трудно, пази се от измяна, заговор срещу теб. Пази се от кражба и подлост. Ако заравяш някакъв съд с вода в земята, голяма опасност те грози! Пази се от разорение и конфликт с обществото около теб! Подават ли ти пълен съд, чаша или др.с вода, предстои ти скорощна женитба, годеж или обвързващо интимно приятелство. Ако в съня си разлееш или залееш къщата си с вода, бъди внимателен и предпа злив, защото това вещае мъка, загуба и неочаквани проблеми. Колкото количеството на водата е по- голямо, толкова по-големи ще са проблемите ти.

Врата‒Видиш ли насън вратата на къщата си, значи ти предстои успех. Сънуваш ли, че вратата се открехва и пак се затваря, означава че ти предстои да те замесят в семейни проблеми и вражди. Видиш ли насън, че разбиваш врата, значи че ти предстоят големи неприятности с близки или важни и властни хора. Сънуваш ли заключена врата и не можеш да влезеш, значи ти предстои да си развалиш отношенията с някой от семейството, а ако е широко отворена или отключена, значи семейството ти ще спечели лесни пари.

Гениталии‒ Гледаш ли в съня си гениталии, ще се стремиш към забранени, недопустими цели. Сънуваш ли гениталии на личност от противоположния пол в значително големи размери, те очакват секс подвизи. Видиш ли собствените си гениталии насън, ще откриеш нещо ново за себе си, ще получиш допълнителни знания, а ако гениталиите са болни или деформирани, значи водиш прекалено активен сексуален живот,или, напротив, твърде ограничен.

Говорене с мъртвец‒ Ако говориш насън с мъртвец и той те вика при себе си, в семейството ще има смъртен случай.

Голо тяло‒ Сънуваш ли голото си тяло, предстои ти караница в къщи или ще чуеш лоши думи за теб на работното ти място. Сънуваш ли голото тяло на някой, значи че си изкушен от съмнителен любовник.

Господ‒Видиш ли в съня си Господ, той ще е с теб и наяве, ще се радваш на много успехи и печалби. Молиш ли му се насън, ще успееш в заплетена и безнадеждна ситуация.

Град‒Видиш ли голям и красив град в съня си, ще увеличиш имотите и богатствата си. Малък ли е градът, ще изпаднеш във финансова криза. Гледаш ли го на карта, ще имаш неосъществени мечти. Сънуваш ли, че живееш, влизаш, излизаш или прекосяваш град, ще трябва да промениш нещо в живота си. Сънуваш ли, че си в познат град, очакват те радости, ако е непознат- тъга и самота. Пътуваш ли насън от град на град, ще изгубиш голяма сума пари.

Давене
‒ Сънуваш ли, че се давиш, значи ти предстоят промени, а ако се давиш в плитка вода, значи те очаква успех на работното място. Видиш ли насън, че давиш някого, значи ще ти навредят. Сънуваш ли, че се давиш в мръсна, тъмна, бурна или дълбока вода, значи ти предстоят гибелни опасности.

Дупе‒ Видиш ли в съня си дупе, значи ти предстоят финансови постъпления, които не си очаквал, ще забогатееш.

Език‒ Учиш ли език насън, ще успееш да се справиш с трудна професия или заплетена ситуация. Сънуваш ли, че друг учи езици в съня ти, твой приятел ще направи компромиси заради тебе. Говориш ли на неразбираем език, приятелите ти ще ти се разсърдят. Говорят ли ти на теб на неразбираем език, ще се скараш с близките си, ще се изолираш от тях.
Сънуваш ли езика си, очаква те здраве и дълголетие. Сънуваш ли, че езикът ти е къс и дебел, очакват те печалби, а ако е дълъг и не можеш да го побереш в устата си, очакват те загуби и щети. Отрязали ли са ти езика, ще направиш грешни преценки, след което ще има тежки последици. Сънуваш ли, че нямаш език, очакват те сладки и приказки и разговори с любим човек. Сънуваш ли, че ядеш език, ще се издигнеш в обществото.

Змия‒Видиш ли змия в съня си, очакват те добри и лощи събития. Сънува ли жена змия, скоро ще зачене. Видиш ли змийска кожа насън, очаква те богатство и тайнствена съдба. Сънуваш ли змии в кутия, някой ще те излъже. Сънуваш ли малки змийчета, близък или колега ще се отннася злобно към тебе. Ухапе ли те змия, ще почувстваш временно физическо и психическо изтощение. Гониш ли змии, очакват те кавги с конкуренти и врагове. Съска ли срещу теб змия, очаква те премеждие. Галиш ли змия, ще съблазниш личност от противополжния пол. Видиш ли свита на кълбо змия, очакват те опасности. Захапала ли е опашката си, ще имаш успехи в науката и учението си. Уловиш ли с голи ръце змия, ще надвиеш враг. Убиеш ли я, ще си победител, но няма да се радваш на победата си.

Извънземни‒ Сънуваш ли се като извънземен, значи ще имаш сериозни неприятности с близките си, поради това че те не харесват предложенията и идеите ти и не те разбират. Ако видиш извънземни в съня си, значи ще преживееш вълнуващи неща.

Камък‒
Ако сънуваш каменар, каменоделец, камък, значи в реалността някой ще те подведе. Видиш ли насън камъни, които падат от високо, значи ти предстои огромна опасност. Замерват ли те с камъни в съня ти, значи някой ще ти отправя обидни думи без да има защо. Сънуваш ли, че ти хвърляш по някого камък, означава че ще навредиш на някой, който няма вина. Ако сънуваш, че просто така си хвърляш камък, значи ти предстоят ядове и ще изливаш яда си. Търкаляш ли или носиш камъни в съня си, означава че това, което правиш няма да ти донася достатъчно пари или ще бъде без успех. Видиш ли насън струпани камъни, значи ти предстои изтощителна работа. Седиш ли на камък в съня си, значи че враговете ти ще се възползват от това, че си временно притеснен.

Майка‒Видиш ли насън майка си умряла, значи се безпокоиш за нещо без да има защо. Видиш ли насън майка си, предстои ти успех. Сънуваш ли нечия майка, значи ще се сдобиеш с нещо ценно. Плаче ли майка ти в съня ти, в реалността ще се веселиш. Сънуваш ли майка си след смъртта й, предстои ти благополучие и радост. Говориш ли с майка си, значи ще имаш успехи в делата си и ще имаш големи постижения.

Нож‒ Видиш ли в съня си тъп или счупен нож предсказва коварство и измама. Намериш ли в съня си нож, ще имаш враг. Видиш ли насън нож, чака те вражда. Ако сънуваш джобно ножче значи, че си се заблудил в нещо, а автоматичен нож е предупреждение да не избухваш и да не влизаш в излишни конфликти. Дават ли ти насън нож, ще те предизвикат. Намушкат ли те в съня ти с нож, ще бъдеш здрав, но ще търпиш разочарования. Точиш ли в съня си нож, ще имаш успехи сред противоположния пол. Сънуваш ли празна ножница, предстоят ти излъгани надежди или фалшиви обещания.

Пари‒ Видиш ли в съня си медни пари, чака те мъка и скръб. Изгубил ли си пари в съня си, значи ти предстои да изгубиш късмета си. Намериш ли в съня си пари, пази се от загуби или от обир. Сънуваш ли фалшиви пари, значи ще имаш щети причинени от клевети или неприятности с властта. Получаваш ли пари в съня си, значи ще трябва да плащаш, да се охарчиш. Имаш ли много пари насън, значи ще се възгордееш без да има защо. Сънуваш ли сребърни пари, значи ще имаш изгодна търговска сделка. Видиш ли в съня си златни пари, чакат те сериозни постижения или проблеми. Видиш ли насън книжни пари, значи в реалността ще имаш бързи парични постъпления, но и бързи загуби.

Секс‒ Сънуваш ли сексуални перверзии, значи че емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ. Ако сънят е оставил неприятни усещания, очаквай притеснения, проблеми и объркване в интимния или професионалния ти живот. Наблюдател ли си на сексуален акт насън, значи затрудненията ти идват от собствената ти нерешителност и инертност. Участник ли си в съня си в сексуален акт и това ти доставя удоволствие, ще се радваш на приятни изживявания в реалността и ще успееш да сложиш ред в действията си. Когато мъж сънува, че прави секс с партньор от същия пол, това е само начин да докаже мъжествеността си пред самия себе си, изобщо не е белег на хомосексуализъм. А когато такъв сън споходи жена, време й е да намери нов партньор в реалния живот.

Убийство
‒Убиеш ли в съня си някой без да искаш, значи трябва да си по – въздържан и предпазлив, да контролираш нервите си. Ако сънуваш, че нарочно убиваш някого, значи ти предстои да получиш облаги и да забогатееш по нечестен начин. Сънуваш ли убит, значи ти предстои да осъществиш намеренията си. Видиш ли убийство насън, значи ще преживееш промяна, която не ти харесва. Опитва ли се някой в съня ти да те убие, значи ще бъдеш здрав, ще имаш сили за работа и дълголетие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12257 |24.08.2010 Лекарство против мързел и скука . 0| 15032 |20.08.2010 Не сте слънчасали...! . 23| 5954 |14.08.2010 Царят на транса докара всички в транс на Cacao . 0| 10384 |11.08.2010 Ближи си сладоледа!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads