Реклама / Ads
21| 29976 |19.02.2017 ПОЛИТИКА

Г-жо Радева, Вие сте съпруга на съпруга си, не на Президента! Ако друг ви е готвил изявлението - уволнете го, не Ви е приятел!

.
Уважавам правото на г-жа Десислава Радева да отговори на нещата, които се написаха по отношение на нея. Допадна ми и леко смирения тон на написаното. Ако е написано от нея, а не от някой несполучил пиар.
 
Защото:

„Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди. Съпругата на президента съм. Използвам кабинет в президентството, на какъвто са имали право и предишните съпруги на президенти. Приемам и се съобразявам с решение, което гарантира сигурността на президента.“

 

Г-жо Радева, Вие сте съпруга на съпруга си Румен Радев, не на президента! Когато сключихте брак през м. Август 2016 г., той не беше президент! Дано бъдете негова съпруга и след като не е президент, а не само за времето, през което е!

 

Кабинет в президентството нямат ПРАВО по нито един закон съпругите на президента! Такъв, против закона, е ползвала само една съпруга – Антонина! Надявам се, че сте гледали „Мисия Лондон“!

 

Сигурността на президента се гарантира с много законово предвидени средства (жива сила, техника, мероприятия и т.н.). Миналото Народно събрание прие цял закон за НСО, в който предвидиха за първи път и охрана на членове на семействата на „охраняемите лица“. Вие сте първия член на семейство, който се възползва от него!

 

Четох някъде, че сте била пиар, преди да станете „съпруга на президента“. Или сте забравили занаята, или не го можете!

 

А, ако друг Ви е готвил изявлението – уволнете го, не Ви е приятел!

 

П.П. Може ли някой, дето говори за „първа дама“, „президентша“, „first lady“, да ми покаже някакъв текст, в който и да е нормативен акт, в който са употребени тези изрази, като законово понятие и са предвидени каквито и да било права и привилегии за тези термини и аз ще поема разходите й да края на мандата на съпруга й!

 

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/

daylinews.eu

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10108 |17.04.2024 Свалиха Станимир Михайлов, ГЕРБ овладя НЗОК и наложи добре познатия модел . 12| 6807 |16.04.2024 Стефан Тафров за ФрогНюз: Смяната на външния министър е демонстрация, че Главчев изпълнява заповедите на своя партиен началник . 1| 3087 |16.04.2024 Иван Брегов: Клановете в правосъдието могат да унищожат живота на всеки. Борисов и Габриел трябва да бъдат разпитани . 5| 2873 |14.04.2024 Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България, посочи служебният премиер Главчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads