Реклама / Ads
2| 7273 |27.03.2017 АКТУАЛНО

Фрогоко: За жълтопаважната десница, селската десница и левите каскети

.
”Градската десница” се оказа ялова, защото всъщност не е градска, а е само жълтопаважна. БГ-левицата е каскетна... ГЕРБ са ”селска десница”. Патриотите - герои от нафталина, вонят на чесън...
 
Москов, Радан и сие още не са разбрали, че това, което го пише по книгите, не се ражда по нивите. И друго не са разбрали, че в политиката се влиза с любов към хората, а не с омраза и със закани към деца и внуци.

Радан Кънев подал оставка от партийните си постове. Достойно. Но в мотивите си доста пъти е употребил АКО.
АКО "Да, България" беше поела подадената ръка....
АКО лидерите на РБ ме бяха разбрали....
АКО десницата не беше разделена...
Радане, Радане!
АКО баба ти беше мъжка, щеше да има дръжка!

Българската левица е все още, както казва Петко Симеонов, "каскетна". Докато не сменят каскета с бомбе, все ще драпат към властта безуспешно. И ще яздят черни, а не бели коне.

ГЕРБ се броят за десница, но не са част от "градската", значи са от "селската десница". Номерата им са селски, манталитетът им е селски. Всичко им е селско, подчинено на здравомислието и на принципа "око да види, ръка да пипне". При тях всичко е просто и разбираемо. Затова и ги разбират и им се доверяват.

Патриотите са герои, извадени от нафталина. Още са с кожени калпаци и вонят на чесън. Във Виенската опера няма да ги пуснат. Да са ни живи и здрави!

Всички очакваме правителство ББ-3, но да не се окаже, че ще получим правителство КН-1. Валери Симеонов вече публично отбеляза, че въпреки общите неща в програмите на ГЕРБ и ОП  има и разминавания, които могат да се превърнат в "непреодолимо препятствие". С една дума с ГЕРБ може и да не съставят правителство.
Но с БСП нямаме такива разминавания, допълни Валери Симеонов.

Това какво означава? Нали се сещате? ББ-3 или КН-1, това е въпросът!

Кирил Арсов - фейсбук
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 12239 |20.06.2016 Днес е празникът на Светия дух . 0| 6723 |14.09.2015 Кръстовден- въздвижение на Светия Кръст Господен . 0| 6600 |09.04.2014 Православна България чества светия мъченик Евпсихий

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads