Реклама / Ads
1| 7813 |29.04.2017 НОВИНИ

Обвиняема с Марешки: Има голяма схема между полиция и прокуратура

.
Красимира Колева и Веселин Жеков
За да се запорира имущество от КОНПИ трябва да има обвинение. В момента аз съм обвиняема заедно с Марешки, че сме изнудвали Асен Миланов заедно с участието на Веселин Жеков, който ни е подпомагал и потърпевши по това дело са бившият ми съпруг и неговата сестра. Това разказа Красимира Колева пред Люба Кулезич по БиАйТи.
 

Обвинението е за 2,8 млн. лв., каквото имущество всъщност тя твърди, че няма. „Поставена съм в положение, в което не мога да се защитавам в съдебната система. Трябва да платя огромни държавни такси, за да доказвам неща, които имам интерес да бъдат проверени“, посочи бизнесдамата.

 

Тя разказа предисторията на случая, защо и как се е стигнало до ареста на Марешки и обвиненията срещу тях. Колева се запознала с него през 2008 г., защото искала да купи помещение, което се намира в сграда, която се строи от Марешки.

 

По това време тя е имала фирма с вече бившия си съпруг и тя е собственик на друго заведение, което е дала под наем за 3600 лв.

През 2009 г. купуват пицарията на груб строеж, а същите наематели вземат и въпросната пицария, посочи Колева. Тя каза, че последвал развод със съпруга й. „Марешки се оказа на това място, защото той е собственик на земята, върху която е построена цялата кооперация. Той установява, че има незаконно изграден строеж на негова земя“, обясни Колева.

 

„Познаваме се и той ми се обажда да ме пита как е изградено тази незаконна постройка. Разширили са пицарията, без разрешителни. Аз му казах, че нямам достъп до сградата, защото от 2012 г. И нямам право да се появявам дори в близост по улиците на тези имоти, защото многократно съм заплашвана“, посочи бизнесдамата.

 

„Има огромна схема между полиция, прокуратура. Над 70 жалби съм пускала, че от 2009 г. тези заведения се разбиват. Тази схема я забъркват бившият ми съпруг, сестра му Маргарита“, разказа Колева. По думите й, тя твърде късно е разбрала, че съпругът й има забрана за влизане в Австрия и Германия заради присъди там. В схемата е замесен и полицая Веселин Жеков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4308 |28.04.2017 Марешки: Аз съм в ролята на изнасилена старица, която бие шамари . 12| 9406 |27.04.2017 Марешки: В парламента мирише на алкохол и наркотици . 3| 3812 |21.04.2017 Марешки: ”Воля” никога няма да се разцепи . 3| 3817 |07.04.2017 Русия няма да се върне в клуба на „голямата осморка“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads