Реклама / Ads
23| 57179 |17.12.2010 МИСТЕРИИ

Жена вади България от калта; още 8 години криза

.
София, Стара Загора и Чирпан са градовете с най-негативна енергия, казва топгадателят Михаил Наков.
 

Михаил Наков бе любимец на зрителите на втория сезон на риалитито „Ясновидци” и според мнозина - реалният му победител. Малцина знаят, че Наков е поп-фолк певец, работи в заведение и отделно от това се занимава с гадаене, разваляне на магии и изработване на защитни персонални кодове. Сам признава, че не може да лекува болести, нито да гадае собственото си бъдеще. Не е семеен, живее в Чир¬пан, но непрекъснато пътува до София и из страната, както и в съседна Гърция. Специално за читателите на „Торнадо”, Мишо направи своите предсказания за бъдещето на България.

интервю на Еми Мариянска

- Мишо, разбрах че си загубил майка си наскоро.


- Смъртта й е голяма драма за мен, от която още не мога да се отърся. Прекратих да гледам и се уединих за известно време. Умря много млада – само на 57. Страдаше от бъбреци...Вероятно повечето ясновидци ще ти кажат, че на себе си не можем да предсказваме. Полезни сме на другите.

-Докато пееш в заведението, не ти ли досаждат хора непрекъснато да им предсказваш нещо?


- О-о, писнало ми е от такива и се научих да отказвам. Когато пея, пея. Като гледам, гледам. Разделих вече тези две неща.

-- Кажи сега нещо в общочовешки план. Идват коледните и новогодишните празници, какво да чакат хората?

- Хората се радват, защото малко малко добри неща им останаха в живота, но искам да им кажа, че в този период до Нова година най-много хващат магии и заклинания. Така че да са особено предпазливи както в собствените си мисли, така и към подаръците, които получават. Има хора, които закодират лошите си мисли вътре в тях. А най-хубавият подарък за близък е
муска за защита, заредена с положителни мисли и благопожелания. Но, пак казвам – внимавайте! И в Гърция ме викат за разваляне на магии, но у нас броят на случаите е направо ненадминат. Много сме лоши и завистливи, българите – оттам идва всичко.

- Демографската прогноза за България е ужасна, казват че се стапяме българите...


- Тази прогноза, за съжаление, е абсолютно вярна. Ще се стопим и не знам дали ще я има Бълга¬рия въобще. Няма да е в 2050-та, по-нататък във времето е, но отсега трябва да се вземат мерки. Циганите, да ме прощават, ама това са едни кърлежи в тялото на България, които само пият кръвта й, изсмукват я и друго, освен да се плодят, не умеят и не искат да вършат. Не че няма работа, свикнали са да живеят на чужд гръб. И държавата трябва да вземе мерки по този въпрос. Стига сме ги галели. Българите изкарват с кървав труд парите си, за да раздаде държавата тия пари на тях – като социално сла¬би. А те това и чакат, защото им е удобно – да смучат и кръвопият изработеното от българите. На всичкото отгоре плъзнаха по света и там, като минават за българи, знаеш как ни представят. Аз съм за това в личните им карти
да се отбелязва етносът. Казвам го не от расизъм, а по патриотични подбуди.

- Какво ще стане с България, кой ще я управлява?

- Няма да има предсрочни избори, както се надяват. Бойко Борисов в момента е много слаб и все повече отслабва. В него живеят много страхове, макар да не ги показва. Най-големият му страх е за живота му. Ще има и покушение срещу него. Няма да пострада, но и никога няма да стане президент. Докато се освободи президентския стол, Бойко Борисов ще е залязъл – ще разочарова хората. А такива като Яне Яневци и Алексей Петровци, по-добре и да не опитваме да ни управляват. Осем години още ще тънем в криза. Докато се появи русата жена. Руса, едра жена ще управлява България. Ще бъде страхотна, но в края на краищата българите и нея ще прецакат. Такива сме си и затова си заслужаваме историческата съдба.

- Кога идва времето на тази жена?

- След 8 години. Ще бъде честна, ще се заобиколи със силен екип от честни хора, но мошениците няма да я понесат. Много опити ще правят да я премахнат и ще успеят.

- Как виждаш всички тия неща?


- Понякога съвсем реално, друг път – умозримо – виждам картини. Аз съм от такъв род – наследствена ми е дарбата, но се разви повече след катастрофата, при която съм изпаднал в кома. Напоследък.

- Възможно ли е да й е помогнато да умре?


- Около нея е имало много нечисти хора. Тя не умира от естествена смърт. Веднъж я сънувах как си слага някаква корона, и от главата й потече кръв!..Сега, тези сънища, които сънувам с нея, не са случайни. Иска да ми каже нещо. Не съм сигурен още, но ги тълкувам като предупреждение, че предстои да се намери нещо, според мен – някакво голямо имане, от национален мащаб. И че трябва да се опази. Защото много неща са изнесени от България. Ценни неща.

- Сънуваш ли?


- Да, но това не са сънища, а полубудни състояния. Не искам да плаша хората, но около нас гъмжи от духове. Понякога ги виждам нощем. Явява ми се постоянно жена с дете на ръце. Никога не ми е казвала нищо. Просто, преминава и изчезва. Често сънувам и колесници. Ясно чувам конски тропот и свистене на колела.

- Казваш, че у нас се правят много магии. Кои са градовете с най-негативна енергия?

- София и Стара Загора. За съжаление трябва да прибавя и родния ми Чирпан. Колкото и да е малък, има някакво сгъстяване на негативизъм в него. Предполагам, че е от това, което още е отдолу под земята и не е извадено на повърхността. Има нещо неоткрито под Чирпан. Когато за пръв път ми се яви Людмила Живкова, около нея имаше хора, които копаеха...Разпознах местата – около Чирпан са.

- Казвал си интересни неща за Ванга...

- Много е била използвана тази жена. Силите й са взели, за да печелят от нея. А дарбата не е чешма – да я пуснеш и да потече. Всеки истински ясновидец има и силни, и слаби дни. Това са енергии, на които всички са подвластни. Всички сме зависими от Силата. И ние, ясновидците, не сме богове. натрапчиво сънувам Людмила Живкова. Сякаш иска нещо да ми каже. Виждам места до Чирпан, търси нещо там.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 8054 |09.12.2010 Плутон покровителства Октопода в България . 31| 10509 |30.11.2010 Водолеят изсипва евтин газ и пари за България . 31| 64473 |24.05.2010 ѣ - Небесният знак на България . 13| 7631 |22.02.2009 България в моите мечти, останали за някого разбити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads