Реклама / Ads
0| 3980 |04.10.2015 НОВИНИ

Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: В Никопол може да има видими резултати само с кмет на ГЕРБ и това е д-р Валерий Желязков

.
Никопол
ПП ГЕРБ откри своята предизборна кампания в Никопол. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ и председател на областното ръководство Владислав Николов и областният управител на Плевен Ралица Добрева. Те заявиха своята подкрепа към кандидата за кмет на община Никопол от ГЕРБ д-р Валерий Желязков, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места от областта.
 
"Време е в Никопол да се разбие статуквото. За да има видими резултати в крайдунавския град му трябва кмет от ГЕРБ и това е д-р Валерий Желязков. Само с него Никопол може да се превърне в едно чудесно място за живеене. Когато и в останалите селища на общината жителите им изберат кандидатите за кметове от ГЕРБ,  резултатите ще са налице. Затова на 25 октомври правилният избор е номер 4“, заяви пред събралите се жители на Никопол Владислав Николов, народен представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен.

Днес съм решен отново да се боря за доверието на гражданите и да го получа заради идеите които имам. През последните четири години Никопол загуби много. Общината загуби доверието на партньорите ни,  и време – за развитие и за градеж. Затова аз, общинските съветници на ПП ГЕРБ и моят екип ще работим, за да сменим задкулисието с прозрачност, некомпетентността с експертиза, арогантността с отговорност, хаоса със стабилност, нерешителността с воля, разрушението със съзидание. Това  заяви кандидатът за кмет на Никопол д-р Валерий Желязков.

Той определи като своя стратегическата цел  създаването на нови възможности за подобряване на условията на живот в община Никопол и повишаване на жизнения стандарт на гражданите.  Д-р Желязков призова на 25-ти октомври с №4 в интегралната бюлетина да дадат своя глас не само за кандидата на кмет от ГЕРБ, но и за листата с общински съветници и за кандидатите за кметове на населени места.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3556 |04.10.2015 Народният представител Георг Георгиев: Искаме Сметната палата да одитира Националното представителство на студентските съвети . 0| 3488 |04.10.2015 Цветан Цветанов ще посети област Габрово . 0| 3471 |04.10.2015 Кандидатите за кметове от ГЕРБ Вяра Церовска и Емил Костадинов се включиха в поредната акция от инициативата „Аз обичам Перник“ . 0| 3334 |04.10.2015 Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков: Трябват ни повече платени стажове в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads