Реклама / Ads
9| 8189 |14.08.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Адв. Хаджигенов: С избирането на Гешев - правосъдието ще умре!

.
Николай Хаджигенов
Нека не се лъжем – назначението на Гешев за главен прокурор ще ликвидира окончателно жалките остатъци на правосъдие у нас. Гешев е единствена кандидатура за сега, защото през годините властта се убеди, че ние сме безропотни и примитивно управляеми хора, склонни докато имаме къшей хляб и зрелища да търпим кротко всичкото зло около себе си.
 

Това казва в интервю за Lentata.com адвокат Николай Хаджигенов.

 

Нека не се лъжем – назначението на Гешев за главен прокурор ще ликвидира окончателно жалките остатъци на правосъдие у нас. Гешев е единствена кандидатура за сега, защото през годините властта се убеди, че ние сме безропотни и примитивно управляеми хора, склонни докато имаме къшей хляб и зрелища да търпим кротко всичкото зло около себе си, посочва той.

 

Ако има изобщо неподходяща за целите на правосъдието кандидатура, това е тази на Гешев. Започвайки още от образованието му получено в прословутата „Магнаурска“ школа, както е известна академията на МВР, която има свойството да оставя в главите на курсантите си не правни знания, а белези от подковани ботуши. Не напразно ГЕРБ напълниха съда и прокуратурата с хора с такова „образование“. Те са некомпетентни, неспособни, поради което послушни и лесно управляеми без собствено мнение или гръбнак. Достатъчно е да проследим всяко едно от публичните изказвания и или действия на Гешев като висш прокурор, всяко едно от които в една нормална държава с истинско правосъдие би довела до изгонването му от правосъдието и лишаване от права на мига, като минимум, казва още адвокат Хаджигенов.

 

Накратко, Гешев е новият Вишински. И да. Това е ужасяващо, категоричен е той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8088 |13.08.2019 PR експерт: Ясно е защо собственикът на заведението не се оплаква, но Гешев пак ще е по телевизиите . 31| 12282 |12.08.2019 Проф. Ивайло Дичев: Недоверието към властта нараства застрашително с чумата и избора на Гешев . 13| 9801 |09.08.2019 Лили Маринкова: Гешев се върти като дервиш в спирала от гафове . 2| 11998 |07.08.2019 Бизнесменът Георги Дренчев: Съдебната система нямаше да излъчи Гешев, ако медиите не бяха на 111 място

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads