Реклама / Ads
4| 9524 |23.10.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Андрей Райчев: Хората, фалирали КТБ, са все още на власт

.
Андрей Райчев Източник: БГНЕС
Скандали, взаимни обвинения в шуробаджанащина и протести. БСП заговори и за предсрочни избори веднага след европредседателството. ДПС пък поиска оставка на цялото правителство заради Валери Симеонов.
 
„Нормално е опозицията да заплашва с предсрочни избори. Дали ще има такива зависи от един фактор – дали коалицията ще се разпадне. Атаката на Корнелия Нинова, която очевидно ще продължи, не води до разделяне на управляващите, а напротив – притиска ГЕРБ и Патриотите един към друг”, коментира в „Здравей, България” социологът Андрей Райчев.

Според Георги Харизанов от Институт за дясна политика проблемът с атаките на Корнелия Нинова е, че липсва усещането за автентична кауза и за това защо БСП би била по-добра управляваща партия.

„Няма такова усещане. Извънпарламентарните партии може да нямат политическа тежест, но имат правдива кауза. Там има хора, които имат пълното основание да говорят за борба с корупцията. Докато Корнелия Нинова да говори за борба с корупцията е странно - според мен тя влага някаква ирония или ехидност в това”, на мнение е Харизанов.

„Десните правеха две неща едновременно – Борисов ту беше мутрата, ту техният любимец, с който заедно ще победят комунизма. Това изяде главата на синьото. Това е шизофрения и се дължи на манията им за свръх величие. Сега обаче най-после отиват на стабилната позиция „Долу Борисов”. Това е перспективно, но трябва да наберат сила”, коментира още Андрей Райчев.

Той коментира и казуса с КТБ."Тези, които организираха фалита на КТБ, са все още на власт. Прави се опит да се хвърли кал само върху един човек и да бъде сатанизиран", смята Райчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6140 |21.10.2017 Сидеров: Не можете да си представите с каква радост ме пипат хората, истинска любов . 3| 5827 |20.10.2017 Андрей Райчев: Засекретяването на оградата прикрива кражби на властта . 2| 4439 |16.10.2017 Спас Василев искал да помогне на хората, не да ги мами

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads