Реклама / Ads
41| 6977 |01.09.2014 НОВИНИ

Бареков се издразни на "малкия Бареков" от БТВ

.
Николай Бареков
В кои вестници е Бойко Борисов, попита той и се ожали, че него вестниците на Пеевски го "бухалкали" цяло лято. И да има Бареков охрана, той си я плаща от джоба; нямам охрана, заяви по БТВ Николай Бареков, лидер на ББЦ.
 
Той се възмути от партийните субсидии. Като дойда аз, после идва някой да ми излее една кофа помия на главата, оплака се Бареков и посочи, че такива обикновено били Яне Янев или Татяна Дончева. После апелира за намаляване на партийната субсидия. след това възнегодува, че на Реформаторите медиите правели непрестанна реклама.

В моите листи има само четирима бивши депутати, числи като сълза, няма нито един бивш министър, нито един агент на ДС, посочи той и направи сравнение с другите партии, където имало бивши министри, а за Патриотичния съюз съобщи, че бил от агенти на ДС.

Сега имам заплата от 8 000 евро като евродепутат, ще направя и първото си публично дарение в социална програма, зарече се Бареков. Билбордовете съм си ги платил от джоба, обясни още той.

ДПС е особена българска партия; за нея гласуват не само турци, а и страшно много българи и цигани; но тя консолидира в себе си корпоративния вот, обясни той. И веднага каза, че ББЦ била за пръв път българска партия с български лидер, с българска платформа, която се борела за центъра, т.е. за мястото на ДПС.

Ангел Славчев бил взет направо от улиците като един маргинал, възропта Бареков срещу думите на Славчев, че ББЦ била финансирана от Пеевски.

ТВ 7 се отрече от мен; спряха да ме отразяват, продължи той. Заради конфликт между Василев и Пеевски падна банката, каза още Бареков. По повод на коалирането му с Ковачки, той обясни - Когато излезе скандала в Бобовдол, направих изказване, че Ковачки е олигарх. Преди 10 дни се видях с него и му казах, че ще сляза под земята и ще говоря с работниците. това, което каза ковачки се припокри с това, което научих от работниците. Ковачки е готов веднага след изборите да върне мините обратно на държавата, осведоми Бареков. Токът от американските ТЕЦ-ове струвал 200 лв, а от бългаарските - 80, каза той. После съобщи, че Ковачки не бил от най-големите олигарси.

След 5 октомври Борисов ще ми целува ръката и ще се моли за коалиция, посочи още Бареков. И се похвали, че ББЦ била 4-та партия.

Бъди реален, не се омаскарявай, посъветва Бареков Хекимян и му напомни, че му казвали "малкия Бареков". Хекимян беше видимо подразнен и подчерта, че му казвали Хекимян, след което попита дали Бареков не се е омаскарил. Аз идвам от частния бизнес, бе човек, обясни му Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5016 |11.08.2014 Президентът отказа на Бареков за ЦИК . 44| 6250 |06.08.2014 Обезщетили Бареков с "някакви" 2 млн евро по договори . 24| 6496 |31.07.2014 Атанасов: Бареков е вентилаторът; друг изсипва редките течности . 7| 4972 |30.07.2014 Прокурорски маратон по сигнали на Бареков, Борисов и Янев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads