Реклама / Ads
19| 7108 |26.02.2023 НОВИНИ

Пламен Бобоков: Борисов трябва да влезе в затвора и много неща ще се оправят. Толкова е просто

.
Пламен Бобоков
В основата на всичко, което ни се е случило, винаги е стоял Борисов. Гешев е изпълнител. Пеевски се възползва от ситуацията. Всичко обаче е свързано с Борисов и неговите психопатии, а целта му е собственото му оцеляване. Той просто иска на всяка цена да се спаси. Нищо друго не го интересува. Нито държавата, нито партията му, нито дори децата му - само неговото спасение.
 

Това заяви пред Лора Крумова по Нова телевизия бизнесменът Пламен Бобоков.

 

Коментарът му е по повод делата, които бяха заведени срещу него и брат му Атанас за търговия с влияние. 

 

Разследването продължи три години. 32 месеца след започването на досъдебното производство разследването установява, че деянията им не представляват престъпления.

 

Пламен Бобоков е категоричен - разследването срещу него е целяло да му запушат устата.

 

“С Румен Радев гледаме в различни посоки. Не съм бил толкова близък с президента, имахме добри отношения", допълни още Бобоков.

 

Бобоков заяви, че с Васил Божков все още поддържат отношения, но не са обсъждали темата "Магнитски".

 

"Аз лично имах по-високи очаквания от втория списък на "Магнитски". Очаквах самият Борисов и Гешев да бъдат в него. А наличието на имена като това на Горанов, означава, че скоро можем да видим и името на Борисов", добави той по темата.

 

Той сподели, че се чува от време на време с Васил Божков, който го уверил, че при един истински главен прокурор е готов да разкаже всичко, което знае за управлението на Бойко Борисов.

Крумова го попита дали не се фиксира единствено в Борисов, но Бобоков отговори, че той е управлявал 12 години и е наложил този модел, който докара България до това нерадостно положение.

 

Той е бил министър-председател и без негово знание не се е вършило нищо. В ГЕРБ също нищо не се случва без негово знание е разпореждане. Тойъ е в основата на всичко, заради което не ни приемат в Шенген и еврозоната, категоричен е Бобоков.

 

Според него в момента започва противоборство между Борисов и Гешев. В следващите седмици щяло да се разбере кой ще надделее. Бобоков не изключи е вариантът Борисов да е съдействал за втория списък по "Магнитски", отново с идеята да спаси себе си, похарчвайки други хора от неговия кръг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3744 |25.02.2023 ГЕРБ утвърди водачите на листите си за изборите, Борисов води в София и Пловдив . 9| 3354 |24.02.2023 Пълна метаморфоза - Борисов яхна вълната. От защитник стана противник на Паметника на Съветската армия . 10| 3795 |24.02.2023 Борисов и Нинова за годишнината от войната - лицемерие и слугинаж? . 21| 4982 |21.02.2023 Анализаторът Пламен Димитров: В посланието си Путин повтори всички клишета от началото на войната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads