Реклама / Ads
37| 12738 |02.08.2020 ГЛАСЪТ

БТР, а не джип, е нужен на Гешев-Ленин, за да се пази от черни забрадки, блокади и студенти

.
Ужас - тя стреля в Ленин...
На главния прокурор Иван Гешев не просто високопроходим джип му трябва, а направо БТР (Бронетранспортьор). Предизвикан съм да напиша тази защитна пледоария от общинският съветник Борис Бонев, който във Фейсбук – че къде другаде – написал отровни думи за „Мутрата, имаща се за Главен прокурор“, че си поръчала тази мутра 2 бр. високопроходими автомобили с мощност не по-малка от 410 к.с.
 

А какво да си поръча, бе, драги Бонев, в кой век живееш? Гешев всеки ден гони битовата престъпност по села и паланки, а кой не знае какви са пътищата там. Много мъдро дори постъпва Гешев, защото след обещанието на премиера Борисов, че ще даде по 50 лева към пенсиите цели три месеца, не само битовите, но и организираните престъпници, ще се насочат натам. Пара е това и той трябва да ги преследва. Трябва да преследва и олигарсите, които както знаем са задължително масони и ловци. Трябва да ги гони с високпроходима техника, тяхната мама!

 

Вижте сега, вие сте забравили, но историята помни. Някога Ленин не си осигурил специален джип и се задоволил с едно специално изработено за него Renault — 40 CV. Супер, супер кола, ама есерката Фани Каплан през 1918 г. го изненадала до завода „Михелсон“ и го простреляла тежко. Това ли искате да се случи на Гешев, някоя жена с черна забрадка да извади оръжие? Това ли, а?!

 

Проумейте най-сетне, че Гешев е българският Ленин, не само заради каскета, какъвто носил и болшевишкия вожд, а защото провежда истинска революция не само в правосъдната система, но в цялата страна. Социалистическа революция!

Трябва да пазим своите вождове: от протестиращи, от майки на деца с увреждания, от гадни журналисти и медии… Врагове на всяка крачка.

 

Затова и премиерът Борисов препуска из страната като Хвърковатата чета на Бенковски, но на японски джип. За по-сигурно, защото, нали, знаем какво стана с Бенковски край „кървавото кладенче“ в местността Костина... Ако имаше джип… Е, Бенковски няма как да се мери с Борисов, защото Борисов строи магистрали и се грижи като баща за народа, а Бенковски вдигал бунт срещу законната власт и много хора загинали… Но Бенковски не бил чел Винету и не е бил толкова богат, колкото Борисов, за дава пари на поробените българи, вместо да ги подкокоросва да се бунтуват срещу султана...

 

Но да не се отклоняваме. На прокурорския вожд, тов. Гешев, е нужен истински БТР-90. 490 конски сили, бордова картечница, да може да минава навсякъде – през блокади на кръстовища, на лов - а до него да е колежката  по ловни подвизи Сачева, да речем. Не е без значение и цената – само 65 000 долара. Вместо два нови Volkswagen модел Touareg с мощност 421 к.с. и цена от 202 626 лв. с ДДС за брой, ще разполага с 5-6 бронетранспортьора, доказали се в Афганистан, Чечня, Крим и Сирия. Братската нему руска прокуратура ще уреди отстъпка в цената - гаранция. Рамо ще даде и Пеевски - много ясно защо.

 

Така че не се връзвайте на злобни внушения, че главният прокурор е мутра и си купува скъпи джипове с народна пара заради някакви прищявки. Не, за народа го прави, за да е истински страж и защитник на бедните и онеправданите. Още повече, че Ленин е казал: На пътя на светлото комунистическо бъдеще има три основни прегради – религията, буржоазията и студентите. Последните, извън всяко съмнение, са най-чудовищното. (ПСС, т. 2) Още тогава е разгадана чудовищната роля на образованите млади - егати пророчеството, а? Гешев с БТР-а напред! - това е бъдещето на тази страна. 

 

Така че протестиращите студенти днес в България да не се чудят, ако ги нагази Гешев с новата джипка – просто продължава делото на великия вожд.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 18511 |01.08.2020 Те са на площадите заради всички нас, стига сте опявали на умряло . 61| 31572 |30.07.2020 Който е записвал Борисов, той ще го загроби – Гешев е готов с лопатата . 52| 36074 |29.07.2020 Хора от ГЕРБ, Томиславе, вие деца и достойнство нямате ли?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads