Реклама / Ads
2| 12856 |06.10.2021 НОВИНИ

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Къде водят следите на укритите милиарди в офшорните кътчета по света?

.
в „Честно казано с Люба Кулезич“ тази вечер ще видите: Модерната световна война, наречена „енергийна политика“. Може ли Европа да излезе от капана, в който влезе с нескопосани политически решения? Ще се удави ли в цените на базови суровини, които чупят рекорди? За безпрецедентната ситуация на прага на предстоящата зима и за спешната стратегия, която ни трябва – говори енергийният експерт Димитър Иванов.
 

„Терабайтите на Пандора“ - данъчни изкушения и данъчни нарушения. Къде водят следите на укритите милиарди в офшорните кътчета по света според международното журналистическо разследване. От Париж се включва главният редактор на Bird.bg Атанас Чобанов – българският участник в консорциума на разследващите журналисти. А в студиото в София виза Катя Илиева, главен редактор на Frog News, с разяснения кой трябва да се размърда в България след скандалните разкрития.

 

Денят, в който „окупация“ стана неудобна дума в България. Гостуват режисьорът Евелина Келбечева и режисьорът Светослав Овчаров с филма си „Второто освобождение“. В него авторите илюстрират с документи мародерстването на съветската армия в периода след 1944 година. В студиото влиза и авторът на най-новата акция срещу едноименния паметник – финансистът Мартин Заимов.

 

Мисия „Независим граждански кандидат в кампанията за избори 2 в 1“ – възможна ли е? Гражданско движение БОЕЦ с нова провокация към властта, на която трябва все да й пари под краката. Гостуват Георги Георгиев – лидер на сдружението – и непримиримият следовател и критик на статуквото във ВСС Бойко Атанасов. Ще съберат ли необходимите подписи на масичката си в София, за да направят прощъпулник в политиката?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8046 |29.09.2021 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Кой ще пререже пъпната връв от утробата на задкулисието? . 0| 5004 |22.09.2021 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Нахлузиха ли новаците достатъчно високи ботуши за българското политическо блато? . 0| 4117 |15.09.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Какъв е изходът от „хватката“ на подписаните договори за АМ „Хемус“? . 7| 11678 |08.09.2021 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Христо Иванов с разбор на един несъстоял се парламентарен годеж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads