Реклама / Ads
7| 12108 |05.04.2019 АКТУАЛНО

Дончева: Цветанов колекционира апартаменти, това е патология

.
Татяна Дончева
Става дума за някакъв психологически проблем - Цветанов колекционира апартаменти. Това е патология - заяви лидерката на Движение 21 Татяна Дончева пред ТВ+. Аз смятам, че българинът не желае борба с корупцията, не желае върховенство на закона. Той се възмущава, че той не е там, каза още Дончева.
 

Дончева коментира случая, в който Борисов говори за това как в ГЕРБ имат "стандарти": Те имали стандарт. И до него стои Цветан Цветанов, основното действащо лице. Ама кого заблуждава този човек, че като Цветанов отиде в парламента, нещо се случва. Това е вторият човек в ГЕРБ. Обикаля студията. Той представи евродепутатите от ГЕРБ. Този кадър говори ли ви, че те имат стандарт? Вашият стандарт от тази снимка е двоен стандарт, който е - не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря, обясни юристката.

 

Дончева е категорична, че Борисов е трябвало да отстрани Цветанов от всички постове, и най-вече от най-влиятелния - зам.-председател на партията.


За Борислав Сарафов не се знае нищо. Трябва да се изясни и да се каже на обществото. По отношение на Лозан Панов трябва да кажете защо искате оставката. Съжалявам за Румен Петков и АБВ, които казват - аре вън. Така може само Румен да говори. Лозан Панов не е бил женен за въпросната жена, която добила имота от Мирянови. Не можете да искате да подаде оставка за това. Ако се докаже, че те са живели заедно в общо домакинство, тогава евентуално може да се повдигне въпросът. Според нея, "те гледат да си разчистят сметките с Лозан, и считат, че сегашния случай им приляга."

 

Дончева каза още, че Георгиев се държи "нахално, нагло".

 

ГЕРБ-аджиите смятат, че това е норма, че присъствието във властта означава да крадеш, че задължението на пиара е да им вкара в устата и поведението най-безумното възможно поведение, което показва всичко друго, но не и неудобство, не срам. Напротив - да наглеят. Това са хора, които няма кой да докосне. Показват само недосегаемост, каза още тя.

 

Дончева коментира още, че управляващите нямат юристи за парламента, като отбеляза, че й е много интересно кого ще направят председател на правна комисия.

 

Да се надяваме, че парламентът няма да бъде много дълъг като живот. Трябва да се натиска, ситуацията има развитие, смятам, че това развитие ще попречи на Бойко да преговаря за Ф 16, руснаците ще накарат ВОЛЯ да излязат от парламента. Ако преговорите напреднат, Волен Сидеров и Георги Първанов ще вдигат вой до бога, смята Дончева.




 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 19911 |30.03.2019 Илиан Василев: Дъното на българската журналистика беше постигнато по Панорама с Цветанов . 34| 25732 |27.03.2019 Илиян Василев: Апаратаментът не бил за Цветанов, а за собственика на ”Артекс” . 34| 41527 |25.03.2019 Само във Фрог: И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов? . 13| 13091 |25.03.2019 К. Колев: Цветанов - от гол като пушка до частен асансьор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads