Реклама / Ads
7| 8088 |13.08.2019 НАРОДЕН ГЛАС

PR експерт: Ясно е защо собственикът на заведението не се оплаква, но Гешев пак ще е по телевизиите

.
Весислава Танчева
Между другото, на BESO* му върви на обърнати масички и потрошен инвентар. Крак повлякоха качулките на ГДБОП - два месеца след откриването през 2010 г. натръшкаха късните гости на заведението по очи на пода, провериха им документите, явно не намериха когото (или каквото) търсеха и си тръгнаха.
 

С небрежно извинение.
Собственикът не се оплака. Освен на пиарите си.


После, без да чупи чаши и столчета, на една маса под чадърите в двора трайно заседна братчето на известен вестникарски издател. В кратките паузи между две бели магистрали, дръпнати набързо в ексцентричната мъжка тоалетна, братчето обясни на собственика как стоят нещата: ти ми плащаш всеки месец едни пари, аз правя така, че най-тиражният седмичник в републиката да не пише, че тука гъмжи от курви и пласьори.
Собственикът се поозърна наоколо, друг женски екземпляр, освен вдовицата на Георги Илиев с новото й гадже, на видя и не се оплака. Освен на пиарите си.


После седмичникът взе активно да "троши" каквото му падне у собственика и бизнеса му. Не е като да нямаше какво. И не е като да беше вкичко "кристално чисто". Но чак проститутки не изнасяше, а точно така пишеше в оня парцал. Плюс, че го прави за най-известния по онова време затворник в държавата - доц. А. Петров и приятелчето му Хамстера. Демек, почти е враг на държавата, в лицето на вътрешния й министър ЦвЦв.


Собственикът не се оплака. И на пиарите си нищо не каза, понеже те го бяха предупредили какво ще стане.


После кинаджии снимаха филми и сериали в заведението - и да са счупили нещо, било е на късмет.  Собственикът и пиарите му нямаха нищо против!


После имаше криза, проекти почваха и пропадаха, съдружници идваха и си отиваха, едни по-кротко, други - по-бурно. Но един си остана - хем съдружник, хем покровител, щото всички знаят колко добър е в кик-бокса и към варненските си трибуквени приятели.


Та, ако точно този сега праща десетина момчета да потрошат BESO и да прогонят клиентите - в 18 часа следобед, без да се крият и след като си платят сметката за изпитото, - нямам абсолютно никакви съмнения защо собственикът не се оплаква!

Даже и пиарите нямат с какво да му помогнат.


Иначе, сега очаквам Гешев да се яви по някоя телевизия и да обясни как са заловили поръчителя за няма и денонощие, напълно в съответсвие със стратегията му за борба с бандитизма!


Както вчера се похвали, че хванали убиеца на пребитата жена във Варна, в съответствие със стратегията за борба с домашното насилие.  Не знаех, че на съвестните погребални агенти вече им викат така, ама щом той казва...

 

Весислава Танчева, Фейсбук

 

===

* По-рано днес шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев съобщи, че е задържан съдружник на собственика на столичното заведение "Бесо". Според Хаджиев двамата са съдружници в строителна фирма и са имали неуредени отношения. (Уточнението е на Фрогнюз)

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 31467 |18.07.2019 Експерт: Мърляви, нагли и безотговорни хора отговарят за нашия живот, сигурност и за бъдещето на децата ни . 2| 6183 |30.06.2019 PR Експерт: Липсата на комуникация ражда чудовища . 0| 4684 |12.06.2019 Гоце Делчев: защо Скопие провокира София? . 9| 6510 |03.06.2019 Радан Кънев: В този европарламент мнозинство вдясно не може да има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads